Насладете се на финия и завладяващ вкус на това леко средиземноморско блюдо. Ароматна и питателна вечеря, която може да си приготвите само за 5 минути.
Продукти:
1 с.л. сусамово масло
175 г белени скариди
60 мл пакетче чили сос за пържене
220 г пакет зелени зеленчуци (например броколи, тиквички, зелен фасул)
стебла от цвекло
Приготвяне:
Загрейте маслото в голям тиган, добавете скаридите, след това соса и разбъркайте в продължение на 2 минути.
Добавете тиквичките, броколите и зеления фасул от и разбъркайте за още 2-3 минути.
Добавете стеблата от цвекло и оставете на котлона за още 30 секунди, докато съставките омекнат и придобият лек златист загар и завладяващ аромат.