Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за фризьор

Луната е в знак Скорпион. Емоционалното възбуждение се усилва. Освобождава се голямо количество разрушителна енергия. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността. В тези дни е естествено да се вижда света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения. Заемете се тихо и спокойно със самоанализ и изправяне на собствените недостатъци. Бъдете внимателни към храна със съмнителни качества. Сведете до минимум употребата на лекарства, алкохол, гъби, продукти с изкуствени добавки. Не трябва да боравите с отровни вещества. Ако тръгнете на покупки в дните на Луна в Скорпион рискувате да похарчите много пари и да не купите нищо съществено. Сега парите лесно изтичат между пръстите, хората са непрактични. Има също вероятност да бъдете измамени от недобросъвестни продавачи.

Луната се движи на празен ход до 22:47ч в знак Скорпион. Въздържайте се от важни действия. След това се премества в знак Стрелец. Бъдете кротки, по-малко се вълнувайте и не предприемайте в този ден нищо важно. Има време за всяко нещо под небето.

29-я лунен ден се ползва с лоша слава. И това не е случайно, тъй като е наистина най-тежкия ден от целия лунен цикъл. Много езотерически школи го наричат даже “сатанински” ден. Енергията е толкова мощна, че на повечето хора просто не им е по силите да се справят с нея. Нека да се има предвид, че в този период силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се прекратят, острите ситуации могат да се проточат много дълго. В този ден всяка недостатъчно обмислена дума, може да се възприеме едва ли не като кръвна обида и човекът да го занимава единствено въпросът “как да отмъсти?”. Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях. Бъдете сдържани, търпеливи и внимателни през днешния ден. Не вярвайте на никакви предложения от непознати хора. През това лунно денонощие е най-високият процент на нещастни случаи и аварии.

Подстрижка – Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Каквото и да се случва и колкото и лошо да изглежда днес, то е без значение, защото животът продължава и ви очаква един по-добър утрешен ден. И нови усмивки! Само имайте вяра! Да съществуваш, не значи да живееш.