Днес имаме честта да ви представим най-новия музикален проект на Георги Симеонов – JJ - "Дилър на любов".

Музиката е на самия JJ, аранжиментът е поверен на Jay Cee, режисьор на видеото е Николай Нанков, оператор – Радослав Гочев, а силният текст е на Анастасия Мавродиева. Добромир Киряков – Beyond Fashion House е човекът, който се грижи за стайлинга и визията на талантливия изпълнител.

Песента има модерно звучене, включващо латино, поп и r`n`b – едни от най-актуалните стилове в последните години. В "Дилър на любов“ JJ пее за онази изпепеляваща любов, която ни кара да се пристрастим и да бъдем подвластни на трепетите на сърцето си. Парчето е оазисът на емоциите и чувствата, които повличат всеки.

Георги Симеонов – JJ се радва на множество верни фенове още от 16-годишна възраст, когато става част от една от най-успешните момчешки банди в България „032“, която има хит сингли, турнета и номинации за дебют и група на годината. Днес JJ продължава да се развива успешно, съчетавайки музикалната си кариера с преподавателска дейност. Той е и един от най-предпочитаните композитори у нас, написал е много хитове, като сред тях е и "Играем с теб докрай“ в изпълнение на Жана Бергендорф и Кристо. В момента Георги Симеонов работи и върху първия си самостоятелен албум.

"Почти 17 часа при нулеви температури снимахме видеото на три различни локации в София.“ споделя самият изпълнител за снимачния процес на видеото към "Дилър на любов“.

Местата, превърнали се в снимачна площадка за целта били паркингът на Мега мол, две специално изградени студиа и улиците на нощна София. Чаровният модел Грациела Ковачева, влиза в ролята на “дамата на сърцето” на влюбения дилър. За да се подсили зарядът на песента, творецът използва във видеото си лимитирана серия на спортната кола Dodge Challenger, която има и колекционерска стойност. Всеки детайл е претворен до съвършенство, за да се получи въздействащо и провокативно видео, което да допълни силата, която носят думите от заглавието на песента.

С нетърпение очакваме да видим и чуем "Дилър на любов“.