Автор
Woman.bg

Women's Forum 2016: Жените за "колаборативната икономика"

Колаборативната икономика отговаря ли на свят, където отговорностите се споделят? Това е въпросът, на който жените на тазгодишния Women's Forum ще се опитат да отговорят. Провеждащият се в Довил (Франция) форум дава глас на над 1200 жени от цял свят да представят своите гледни точки по неподправен начин. По време на серия от сто, организирани срещи, влиятелни дами от 70 страни ще разискват важни теми, така че да направят светът ни още малко по-добър.

Дванайстото издание на Women's Forum отдала почит на канадската и филипинска делегации. Тази година са предвидени участия на Мухтар Кент, изпълнителен директор на The Coca-Cola Company, Елизабет Борн, управител на железопътните линии във Франция (RATP), Амаани Яхия, йеменски рапър-музикант и Мария Леонор Робредо, вицепрезидент на Република Филипини. Същевременно известни дами, като Кристин Лагард, Симон Вейл и Даqн Фон Фюрстенберг ще вземат думата.

А България е сред изгряващите таланти. Държавата ни е представена от Евгения Пенева, изпълнителен директор на фондация "Заедно в час".

Следвайте събитието в социалните мрежи, за да разберете как жените променят света.