Да подариш играчка на дете, означава да дариш радост. В дните преди Коледа често влизаме инкогнито в ролята на Белобрадия старец и поемаме на една от най-важните „експедиции“ за годината – тази, в търсене на детски усмивки. Как обаче да се ориентираме в морето от играчки, които се предлагат у нас? Ние в woman.bg имаме свой любим кът с приказни герои, плюшени кончета, сервизи за кафе, къщи за кукли и какво ли още не. Каним ви на една разходка в света на gaitanaki – играчките, произведени в Германия от висококачествени материали, които ни карат да мечтаем за детството...

В специалния детски ъгъл на ет. 3 в notosgalleries се срещнахме със страхотен жребец, който цвили, маха опашка и наистина може да ви накара да се почувствате като Пипи Дългото Чорапче.

Страхотните кукли пък са истинско съкровище за всяка малка дама. Парцалените госпожици обаче са с характер - ако си изтърват биберона приплакват, затова бързо трябва да им се помогне и да бъдат успокоени и прегърнати.

Дървен скутер и кошничка за пикник? Защо не? В gaitanaki в notosgalleries открихме истински съкровища за малките приключенци.

Замък в хола? Всъщност е възможно, благодарение на специалните приказни шатри на принцеса Лилифи. Популярната сред най-малките царска особа може да допълни изживяването с магическа пръчка, сервиз за хранене и всякакви аксасеоари, които наистина будят усмивка и умиление.

В детския кът на notosgalleries открихме и дъждобран и ботушки, които никога не сме виждали - със страхотен дизайн и изработка, те променят цвета си веднага щом се намокрят. Така щом първите капки паднат на повърхността на материята, белите точки стават цветни. Забавно, нали?

В дните преди Коледа, когато сякаш всички разбираме, че най-същественото е невидимо за очите и може да бъде усетено само със сърцето, срещнахме и страхотните играчки и аксесоари на Малкия Принц. Перфектният подарък за момченце с послание, което всеки възрастен иска да предае на своя малък наследник.