Намирането на подарък за Коледа за скъп човек може да се превърне в доста обезсърчителна задача, а при наличието на толкова много поводи през годината, добрите идеи бързо се изчерпват. Затова поканихме прекрасната Милена, създател и автор на блога Mimi’s Fashion Moments, да избере своите любими неща из notosgalleries и да създаде малък списък с подаръци подходящи за всяка дама!. Гостуването й в блога ни, за пореден път ни убеждава какъв невероятен вкус и усещане за стил има тя и сме сигурни, че ще почерпите много вдъхновение за коледния шопинг!

Идеята на коледните подаръци / и не само/ е да изразят определена емоция, да радват и да бъдат полезни в ежедневието. Ако обичате силно и страстно модата като мен, и се разхождате из магазин notosgalleries, много трудно би било да изберете коледен подарък за близките си, защото тук може да намерите повече отколкото ви е нужно... Днес имах възможност да прекарам малко приятно време тук и да селектирам няколко артикула, които смятам за добър избор за коледен подарък, а и не само. Ето и предложенията ми:

Рокля

Елегантна рокля в червен цвят Gay Laroche - харесва ми да виждам хора облечени в червено! Червеният цвят носи празнично настроение и зарежда положително. Роклята е идеален избор за дамски подарък.

Козметика

По-голямата част от жените обичат скъпата козметика. Комплект качествени гримове от новата празнична колекция на Dior ще накара всяка жена да се радва като дете! SPLENDOR е колекция съблазън от спиращи дъха творения, които блестят върху красотата на лицето със златен блясък. Колекцията е налична ексклузивно само в notosgalleries Bulgaria!

Чанта

В една празнична и коледна визия задължително трябва да присъства блясъкът! Просто, защото той никога не остава незабелязан! Затова идва и любимото ми предложение за всички дами харесващи блясъка - кокетна чантичка с пайети на Blugirl. Мисля, че е много адекватни с модните тенденциите и е неповторим разкош!

Обувки

Най-добрият приятел на жената! Обувките! Обувките на марката Adam’s са един естетически хибрид от стил, елегантен дизайн и провокативност. Моделът им е дотолкова впечатляващ, че предизвиква у мен неистово желание за притежание, а не за подаряване!

Парфюм

Ако изборът ви за подарък е парфюм, нека той да бъде най-луксозният и най-пленителният аромат от серията Bvlgari – Le Gemme. Това не е просто парфюм, а висша мода в хармонията от чувства и усещания!

Декорация за дома

Всяко човече или животинче облечено в коледна премяна е прекрасен подарък за добро коледно настроение. Декорации за трапезата и за дома също са добра идея за подарък. Цялата нова колекция на COINCASA е толкова празнична и бляскава.

За деца

Зная, че децата винаги се зарадват повече на играчка, отколкото на дрехи, но предложенията ми в тази категория не са просто дрехи, а изящество в детската мода.

Скъпи приятели и читатели, пожелавам ви топли, изпълнени с много обич и вълшебства коледни дни!