Анджелина Джоли има нова любов. През последните дни упорито се твърди, че актрисата търси утеха от раздялата си с Брад Пит в обятията на друг свой колега Джаред Лето. Двамата са били забелязани заедно на вечеря в луксозен ресторант в Лос Анджелис наскоро.

Синеокият секссимвол дори не е ново завоевание за Джоли. Смята се, че между тях от години има особена химия. В миналото те имат краткотраен романс малко преди да започнат снимките на „Мистър и Мисис Смит“, където пламва любовта "Бранджелина".

Анджелина Джоли и Джаред Лето (първият от дясно на ляво) след специална прожекция на "Александър" през 2004 г.

Според клюките Джаред Лето е сред първите приятели, които позвънили на Джоли веднага след като била огласена новината за развода й. Твърди се още, че актьорът бил много подходящ за състоянието, в което в момента се намира бившата половинка на Пит, тъй като е „безгрижен и леко откачен“.

Въпреки че както изглежда и Анджелина, и бившият й съпруг бързо намират утеха от разочарованието си, техни близки твърдят, че и Кейт Хъдсън, с която има спекулации, че се среща Пит, и Лето, са само мимолетни увлечения.