Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън: Ние сме завършени с или без партньор!

На днешната дата преди 48 години се ражда чаровната и обичана от всички киномани – Дженифър Анистън.

Актрисата се ражда в Шърман Оукс, район на Лос Анджелис. Баща ѝ, гъркът Янис Анастасакис (Джон Анистън), е актьор, известен с ролята си в сапунения сериал "Дните на нашия живот".

Самата Джен също се прочува благодарение на участието си в сериал, а именно в хита от деветдесетте години на миналия век Приятели. Първоначално сценаристите искат да ангажират Дженифър за ролята на Моника Гелър, но тя не усеща това превъплъщение като свое и успява да ги убеди да ѝ поверят ролята на Рейчъл Грийн.

Съгласявайки се, явно те не сбъркват, защото несъмнено играта на Дженифър като Рейчъл е един от факторите, които донасят слава на ситкома. Това се доказва и от отличията, които Анистън печели за ролята си, а именно „Еми“, „Златен глобус“ и „Наградата на гилдията на актьорите.

Днес Дженифър е щастливо омъжена за режисьора и актьор Джъстин Теру, познат от шедьоври като "Американски психар" и "Мълхоланд Драйв". На 48 е и демонстрира визия, с която би засрамила дами на половината на възрастта ѝ, като освен това е единствената от сериала "Приятели", която успя да изгради внушителна кариера в киното.

Макар че повечето от филмовите ѝ роли са в комедии като "Всемогъщият Брус", "Офис треска", "Хората говорят", "Завръщането на Поли" и "Раздялата", тя участва и във филми от други жанрове, като например криминалният трилър "Извън релси".

Ето и няколко вдъхновяващи мисли от чаровното момиче на Холивуд:

"Искам да кажа на всички жени, че ние сме напълно завършени и пълни с или без партньор до себе си, с или без дете."

"В живота няма неща, за които да съжаляваме. Има само уроци."

"Най-секси се чувствам в джинси и тениската на любимия."

"Повечето от нас се влюбват в нечий образ и прекарват следващите три до пет години в това да откриват кой е този човек в действителност. Ако по време на този процес на опознаване и разголване останете свързани, мисля, че сте уцелили десетката. Успели сте да създадете стабилна връзка. Успели сте да приемете друго човешко същество такова, каквото е. Успели сте да го обикнете с неговите слабости и недостатъци. Успели сте да се свържете истински."

"Жените трябва да спрат да търсят лошите момчета. Да спрат да тичат към далечното и непостижимото, когато добрите момчета са тук, до тях"

"Винаги съм била на мнението - не прави планове - създавай възможности."