Автор
Woman.bg

Никол Кидман призна за годежа си с Лени Кравиц

Никол Кидман разкри картите и призна публично, че годежът между нея и световната звезда Лени Кравиц действително е бил реалност.

Слухове за това, че двамата са били годеници, плъзнаха още преди години, но потвърждение за това носителката на наградите "Оскар", "БАФТА", "Сатурн", "Сребърна мечка" и "Златен глобус" направи едва сега.


Повод австралийката да “се изпусне“ е сериалът "Големи малки лъжи", в който тя се снима в момента заедно с единствената дъщеря на музиканта - Зоуи Кравиц.

"Познавам Зоуи, защото бях сгодена за баща й... Обичам Лени. Той е изключителен човек!", сподели актрисата пред журналисти.

През 2001 г. Кидман се разведе с Том Круз, а в периода 2003-2004 г. звездата от “Мулен Руж” изживя бурна любовна връзка с Лени Кравиц.


На въпрос, зададен й от Vanity fair през 2007 г., защо е казала "Не" на предложението за брак от Кравиц, актрисата отговори, че не се е чувствала готова.

Лени Кравиц има един брак с Лиса Бонет от 1987 г. до 1993 г., от която е дъщеря му Зоуи.


Певецът е известен и с многобройните си любовни афери, в които са замесени имена като Ванеса Паради и Адриана Лима.

През 2006 г. Кидман се омъжи за Кийт Ърбън, с когото е и до днес. Двамата имат две дъщери - Съндей Роуз, родена през 2008 г., и Фейт Маргарет, която се появява две години по-късно с помощта на сурогатна майка.

Актрисата е майка и на две осиновени деца от брака си с Том Круз - Изабела и Конър.