Том Круз има нова любима, гръмнаха световните медии. Според различни издания това е 28-годишната русокоса красавица и негова колежка Ванеса Къбри. Ако слуховете се потвърдят, това ще е първата сериозна приятелка на актьора след развода му с Кейти Холмс през 2012 г. Мнозина се питат как всъщност са започнали отношенията между чаровната англичанка и 53-годишния Том Круз. Все пак двамата се движат в съвсем различни среди. Източници, близки до актьора, разкриват, че той е инициирал запознанството между него и Ванеса. Круз бил толкова впечатлен от превъплъщението на младата англичанка в принцеса Маргарет в нашумелия сериал на Netflix "Короната", че непрестанно говорел за нея. Той дори заявил на копродуцента на шестия филм от сагата "Мисията невъзможна", че трябва да на всяка цена да привлекат Ванеса в актьорския състав на лентата.



"След като я гледа на екран, той (Том Круз) бе толкова поразен от чара и енергията ѝ, че реши, че на всяка цена трябва да ѝ даде главна роля във филма му", разкрива източник, близък до холивудската знаменитост.

Така и става. Звездата успява да привлече Ванеса в предстоящата си лента и според хора от продукцията именно на снимачната площадка пламва любовта между русокосата красавица и 53-годишния сциентолог.

"Химията между тях се долавяше още от първия ден", категоричен е източникът, цитиран от американските медии. Той допълва, че Круз е лудо влюбен в новата си изгора и въпреки че двамата са заедно от съвсем скоро, той вече обмисля да ѝ предложи брак.