Автор
Woman.bg

Петте тайни на Рийз Уидърспуун, за да изглежда на 21 вместо на 41!

В края на месец март Рийз Уидърспуун отпразнува 41-вия си рожден ден и пусна в своя профил в Instagram фотос, на който е заедно със 17-годишната си дъщеря Ава и 13-годишния си син Дикън. Всички почитатели на актрисата отбелязаха, че тя изглежда по-скоро като тяхна сестра, отколкото като тяхна майка. Затова решихме да съберем на едно място всички неща, които тя прави, за да поддържа свежата си визия.

1. Сутрин пие специално зелено смути

По съвет на своята диетоложка Рийз сутрин пие специално смути от спанак, маруля, целина, ябълка, круша, банан, кориандър и магданоз. С него тя всъщност започва деня си с голяма салата, но без дресинг и излишни калории.

2. Рийз прави силови тренировки

Актрисата често е засичана от папараци да тича в близост до своя дом в Лос Анджелис. Освен това Уидърспуун практикува специална тренировка, наречена Body By Simone, която се състои от танци, разтягане и силова тренировка.

3. Не забравя за "зелениите"

Рийз е известна с любовта си към подсладения чай, който се сервира на всеки посетил нейния магазин за дрехи Draper James. Освен това на масата й винаги има салата с нещо зелено, като любимата й е от кейл и печено пиле.

Четете още: Невероятната прилика: Звездните майки и техните деца!

4. Поддържа баланса си с йога

Когато си собственик на верига бутици, продуцентска компания и участваш в най-новия хитов сериал по HBO със сигурност имаш нужда да изпуснеш парата. Рийз успява да остане фокусирана с редовни йога сесии.

Четете още: Диетите, с които отслабват звездите

5. Полага специални грижи за кожата си

На въпроса "Какво би взела със себе си на самотен остров?" Рийз отговаря - задължително слънцезащитен крем и ... текила. Шегата настрани, актрисата наистина внимава много с кожата си и задължително я поддържа хидратирана и защитена. "Кожата ни става все по-суха с остаряването, затова е много важно да я поддържаме хидратирана. Красивата и свежа кожа е много по-добър вариант от тонове грим", споделя тя.