Без значение дали вярвате в астрологията, или я отричате, има неоспорими истини за отличителните характеристики на всяка зодия, които са общовалидни. Като например независимостта на Водолея, упорството на Телеца и сексуалността на Скорпиона.

В интимността нещата стоят по различен начин и са строго индивидуални, но все пак съществуват някои тенденции в сексуалните фантазии, които се определят от зодиакалния ви знак.

Ето какво възбужда всяка една зодия:

Овен

Мощната и буйна енергия на Овните насища изживяванията им в леглото със сила и интензивност. Иновативният им нрав пък ги подтиква често да експериментират, затова бъдете сигурни, че с партньор Овен никога няма да се стигне до така пагубното за една връзка еднообразие в секса. Особено си падат по използването на белезници и камшици. Само бъдете внимателни да не се нараните по време на тези приятни секс игри, скъпи Овни.

Телец

Телецът чувства най-силна възбуда, когато знае, че неговият партньор е максимално задоволен. Затова ще направи всичко, за да му угоди. Тъй като предпочита интелектуалните сценарии, любовна игра в ролята на учителката или ученика е най-характерното му превъплъщение за сексуална увертюра.


Близнаци

Любовните фантазии на Близнаците са меко казано ексцентрични. Затова бъдете нащрек, ако допуснете Близнаци в постелите си, защото от тях може да очаквате всичко. Те обичат разнообразието и могат рязко да сменят посоката на действие, когато се почувстват отегчени.

Рак

Нищо не може да развихри сексуалното въображение на Раците така както емоционалната привързаност, която усещат от своя партньор. Те рядко изпитват оргазъм, когато правят секс за първи път с някого, тъй като им е необходимо време, за да се почувстват свързани един с друг. Но щом веднъж станете близки, заложете на ролева игра с невинното объркано момиче, което има нужда от закрила. Този сценарий направо ще ги подлуди.

Лъв

Лъвовете са изключително страстни любовници. Обичат да доминират, както в ежедневието, така и в леглото. Понякога любовният акт може да се превърне от сладко изживяване в борба за надмощие. Лъвовете не признават никакви табута в секса и ако не сте готови на всевъзможни експерименти, по-добре преосмислете вашите приоритети.

Дева

Девите изпитват възбуждаща необходимост да служат на своя партньор. Но да влязат в ролята на прислужницата по време на любовна игра могат да си позволят само с човек, когото истински обичат. А когато са крайно разгорещени, ще ви помолят за наказание да ги напляскате.


Везни

Най-внимателните и деликатни любовници безспорно са Везните. Те високо ценят добрия вкус и перфектния външен вид, затова предпочитат да преминат към същинската част, преди да са свалили всичките ви дрехи. Другата им сексуална фантазия е значително по-банална. А именно – стриптийз. Дрехите падат бавно, придружени с възбуждащи движения на стройното тяло.

Скорпион

Кой според вас си пада най-много по забранените неща? Разбира се, че Скорпионите. Те изпитват истинска наслада от сексуалния акт, ако знаят, че го правят на място, на което това не е допустимо. В асансьора, на плажа или на задната седалка на колата, точната локация няма никакво значение. Важното е, че съществува тръпката от това да бъдат глобени за неприлично поведение.


Четете още: Любовен хороскоп за всяка зодия


Стрелец


В леглото Стрелците са истински егоисти и винаги се стремят първо да задоволят собствените си сексуални потребности. Това, разбира се, е защитна реакция, тъй като те, най-много от всички знаци, се страхуват и упорито избягват дълготрайно обвързване. Затова пък ще се погрижат за всеки един детайл от любовната сцена – от червените сатенени чаршафи до приглушената музика, която гали сетивата и разпалва страстите.


Козирог

Първоначално Козирозите могат да ви изглеждат стеснителни и въздържани, но те всъщност са най-похотливи от всички в зодиака. Готови са да го направят навсякъде и по всяко време, освен това впечатляват с изключителната си сексуална издръжливост. Ако искате действително да подлудите един Козирог от страст, позволете му да разбере, че сте отменили всички свои ангажименти, за да прекарате един незабравим ден в леглото.


Водолей

Интелектуалната природа на Водолея се проявява дори и на любовния терен. Подгответе се с една мръсна сексуална история за прелюдия и ще ви отвее главите, когато настъпи моментът за същинската част. В кулминацията на това изпепеляващо вълшебство не забравяйте да подръпнете косите на тези палавници. Ефектът ще ви удиви.

Четете още: Защо мъжът Козирог е такова предизвикателство

Риби


Ако успеете да предизвикате въображението на Рибите, докато задоволявате плътските си желания, бъдете готови за едно наистина незабравимо изживяване. Как да го направите ли? Не е много трудно. Облечете секси костюм или пригответе топла вана с ароматни масла и свещи. Мозъкът на Рибите моментално започва да работи на други честоти и буквално ще преобърне света ви!

Автор: Десислава Недева