Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните да намерят време за релакс. Девите ще почувстват прилив на енергия

Овен- Ден на позитивна енергия и спокоен отдих и релакс. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще се прояви вашият огнен темперамент, което може да доведе до неприятности.

Телец- Благоприятно време за Телците. Съществени проблеми няма да възникнат, а всичко набелязано ще се осъществи. Не бързайте да разкривате картите си и не действайте съвсем открито!

Близнаци- Денят е много благоприятен за делови контакти. Главното е да проявите лична заинтересованост и да влагате енергията си по същество. При такъв подход с минимално вложение на средства и сили ще имате максимален успех.

Рак- Делата ви вървят добре, но никой не е застрахован от недоразумения, които в днешния ден са напълно възможни. Вероятно някои ваши изказвания или постъпки ще разсмеят околните, но в крайна сметка ще се отнесат със симпатия към вас.

Лъв- Вашето обаяние леко ще въздейства на разума и чувствата на партньора ви. Един благоприятен за вас ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. Дори може да срещнете своята съдба в тълпата или на път за работа.

Дева- Прилив на енергия и готовност да преодолявате всякакви прегради. Днес е възможно да изживеете нещо необичайно или да се стигне до недоразумения с околните. Вземайте профилактични мерки срещу настинка.

Везни- На работното ви място обстановката може да бъде напрегната и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашият професионализъм или да доказвате на когото и да е своята незаменимост! Вкъщи бъдете сърдечни и внимателни.

Скорпион- Днес ще трябва да съвместявате личните с обществените ангажименти. Мислите си, че всички проблеми отдавна са решени, но някои отново ще се озоват на вашия път. Не вземайте еднолични решения. Потърсете подкрепа от близките си.

Стрелец- В професионален план днешният ден има особено значение за Стрелците. Романтичните срещи може да ги отложите, тъй като работата ви ще глътне цялото време така или иначе. Опитът от миналото ще ви бъде в полза, ако се сетите навреме за него.

Козирог- В днешния ден сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникне конфликт в семейството. Не докарвайте делата до ситуация близка до екстремната. Пазете се от изкушение, за което може да платите твърде висока цена!

Водолей- При днешните обстоятелства приоритетите за Водолеите може да бъдат подготовка за пътуване, работа с документи, учене или научни занимания. В следобедните часове трябва да преодолеете собствената си неувереност.

Риби- Не е изключено някой от познатите ви в личен разговор или по телефона да ви разкажат нещо важно. Главното е да оцените получената информация и да я използвате с голяма изгода за себе си.