Докато в България още си разказваме истроии за крайпътното ханче "Черния кос" на изхода от София по посока Перник, братята французи се гушкат по тройки в "Черната перла". Така се нарича вероятно най-палавият къмпинг в света, който е предназначен за френски тройки, четворки или каквато любовна конфигурация предпочитате.


Къмпингът предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов от няколко години и се намира във френската област Дордон.
Според Брюно Мазаферо, собственик на комплекса, в него са били обособени специални "пространства за гушкане" и партита-оргии, вдъхновени от филма "Широко затворени очи", пише dir.bg.

Нощувката на романтичната ливада струва по малко над 30 евро на човек, но пък емоцията от преживяването си заслужава.

И все пак - грешки стават. За да няма "Олеле, обърках палатката", собствениците на къмпинга са задължили посетителите да носят специални гривни. Цветът на украшеннията указва ясно еротичния статус на притежателя й. Сингъл, част от двойка или тройка - важното е да обозначите внимателно своя къмпинг статут.
Е, ако "не ви стиска" да прекарате там нощта, можете да си купите дневен пропуск. За самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците - 45 евро. Услугата е наречена "хоризонтална авантюра".