Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят ще бъде много продуктивен за Девите

Овен- Вие сте склонни да поемете върху себе си цялата отговорност. Това просто не е необходимо. Ще налучкате правилната посока и можете да предприемете рискове, но само, ако са оправдани.

Телец- През днешния ден ще почувствате недостиг на силите си, както физически, така и душевни. В работата сте доста вяли и разсеяни. Искате да изразите към някого чувства, но нещо не ви се получава.

Близнаци- Събитията днес ще зависят твърде малко от вашите желания. По-добре им се оставете, отколкото да се опитвате да се противопоставяте. Избива ви леко на мързел. Проявете все пак малко усилие да свършите нещо.

Рак- Не вземайте много навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не се забърквайте в спорни ситуации, защото току виж са нарочили вас като изкупителна жертва.

Лъв- Труден ден и ще ви е нужна голяма доза търпение. Не си щадете труда, тъй като скоро ще получите компенсация за положените усилия. Във финансов план денят не е от най-добрите, затова пък любовта ви дава опора и стимул.

Дева- В добро разположение на духа сте. Продуктивни сте през днешния ден, затова не го пропилявайте безцелно, когато можете да свършите много полезна работа. До вас ще достигнат слухове, които ще ви накарат да се замислите.

Везни- Склонни сте да пренебрегнете много факти или задължения, просто защото не ви се занимава с тях. Срещите и разговорите с приятели ще ви накарат да се чувствате по-добре и ще ви заредят с нова енергия.

Скорпион- Не можете да се отърсите от някои свои безпокойства. Ставате по-чувствителни и подозрителни от обикновено към всички. Внимавайте като пазарувате, тъй като може да ви пробутат нещо с изтекъл срок или направо менте.

Стрелец- Избягвайте неясните проекти, а напредвайте само в познати води. Трудно ще получите това, което желаете, но не се предавайте. Ако положите допълнителни усилия, ще компенсирате загубеното време.

Козирог- Планетите ви съветват да не прибързвате с изводите, особено в ситуации, където имате малко опит. Един от важните принципи за днешния ден е да останете спокойни във всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства.

Водолей- Ще почувствате днес емоционален подем, но в никакъв случай не трябва да губите благоразумие. Денят ще бъде напрегнат в психологически план. Може би няма да ви се размине неприятен разговор на четири очи.

Риби- Не позволявайте на случайните настроения да са водещи. Твърде лесно откликвате на желанията на другите и това ви прави уязвими. Проблемите ще ги решите само чрез нестандартни методи.