Автор
Woman.bg

Роман Абрамович идва за Балканския винен фестивал

На 3 и 4 юни ще се проведе шестото издание на Балканския винен фестивал, единственото събитие в България, на което може да се опитат вина от всички балкански страни.
България ще бъде представена от 55 от най-добрите си изби, като тази година ще има много нови участници. Вина от амфори отлежали в морето от Хърватска, свежи бели вина от Словения, румънски вина от Дунава, гръцки вина от остров Санторини, Пелопонес и Науса, турски вина от няколко от най-добрите изби, известни македонски и сръбски изби – очаква ви ИСТИНСКА БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА!

Роман Абрамович имал интереси към винения бизнес на Балканите и вече даже си бил купил билет за събитието в София, обяви по време на пресконференция Галина Нифору - директор на Балканския винен фестивал по време на пресконференция в София .

Фестивалът ще отвори врати точно в 12:00 часа на 3 юни в градината на Гранд Хотел София.
BIWC 2017 ще предложи една истинска Балканска фиеста с над 500 вина за дегустация по време на фестивала, Балканско гурме и силна съпътстваща програма по време на изложението.
По време на изложението ще може да закупите вината, които сте харесали директно от изложителите на преференциална цена!



Само на BIWC ще си дадат среща четирима Masters of Wine ( 300 души в целия свят).

На 4 юни от 17 часа ще се изтегли и печелившия от голямата награда на BIWC 2017 – винен уикенд за двама в Uva Nestum Wine & Spa и Гърция! Всеки може да участва срещу закупен билет за Фестивала!
С билета си подкрепяте световната кампания, стартирала за пръв път в България #winelover against cancer. Не пропускайте Балканската винена фиеста в София на 3 и 4 юни!