За денима с любов...и как да носим романтичен деним в Бохо стилистиката на 70-те

Модният свят често е циклично ремиксиране на старите стилове в "нови" интерпретации. Безспорно последната една година всичко бе под знака на Бохо стилистиката и тази тенденция продължава с пълна сила ... От дрехи и аксесоари до интериорни решения и начин на живот. Хубавото на модата е, че никога не може да ни омръзне, дори и когато се повтаря през години!

Визия: деним, потник - Free people, яке Levi's

Както знаете, 70-те се завърнаха тази година и добрата двойка от Bell bottome jeans и flare jeans незабавно се вписаха като фаворити в тази тенденция.
Обожавам, обожавам, обожавам ги!
Тези модели дънки с лек бохо почерк са идеални за фигурите на всички дами, които са по-дребнички и мечтаят за по-дълги крака. Те подчертават талията и леко променят пропорциите на фигурата, в полза на жената. Няма ограничения в комбинациите и лесно се съчетават с различна горна дреха, като носят една удобна, ежедневна елегантност и градски шик.
В съчетание с дантелен топ визията придобива нежна женственост и може да се носи както на среща, така и на модно събитие. Комбинирани с цветен бански или с тениска си отиват, така както фъстъченото масло и желираното сладко. Тези модели дънки от 70-те са чудесна инвестиция, тъй като могат да се използват през цялата година и да бъдат идеалното допълнение към всякa визия.

Такива модели деним в любимия бохо стил твори екипът на модния бранд Free Пeople, който е представен в България ексклузивно в notosgalleries. Free people е специална марка за женско облекло, вдъхновена от бохемската мода, която предлага най-новите тенденции и колекции за жени, които живеят свободно чрез мода, изкуство, музика и пътуване. Брандът призовава в моделите си женствеността, духа и творчеството в дизайна, като представя своя поглед върху перфектното фестивално облекло. Колекциите на Free Рeople са изпълнени с живот и еклектична история.

Ето някои идеи от известни личности как да носите своите любими дънки, да разтърсите външния си вид и да запазите модната си цялост. Носете Bell bottome jeans и flare jeans!