Автор
Woman.bg

Списъкът, който ще ви срещне с вашата сродна душа

От години дами от различни краища на света използват техниката със списъците, за да сбъдват различни свои желания. Самата Опра Уинфри е правила серия от предавания и материали, в които е споделяла за ефикасността на тази техника. В българското медийно пространство за подобни списъци са си признавали Венета Райкова и Наталия Кобилкина. Именно това е техниката, с която двете са срещнали настоящите си съпрузи.

Как обаче работи тя?

Първото и най-важно условие е да прекарате известно време насаме със себе си и да си изясните какво точно търсите в един мъж. Често се съсредоточаваме върху нещата, които не искаме и без да си дадем сметка привличаме именно тях. След като сте си изяснили своите собствени цели и желания, е време да повярвате, че това което искате вече е на път към вас.

Ако се затруднявате при определянето на точните качества, които търсите, ето няколко въпроса, които ще ви помогнат:

- Как искате да се чувствате сутрин, когато се будите до любимия си?
- Какъв начин на живот искате да водите? И двамата сте работохолици, домошари или по малко от двете?
- Как искате да прекарвате уикендите? В планината, гледайки филми вкъщи, посещавайки различни културни събития, с приятели или пък в парка?
- Искате ли да имате деца и бихте ли приели нечие друго дете като свое? Ако пък вече имате дете, какъв човек бихте искали да го отгледа и да се грижи за него?

Да кажете на Вселената качествата, които търсите в сродната си душа е същото както, когато търсите нещо в Гугъл по ключова дума. Колкото по-точно успеете да я форумлирате, толкова по-голям е шансът да получите точния отговор.

За да ви улесним още повече, сме ви подготвили кратък списък с качества, от който можете да си харесате своите. Внимавайте обаче – изберете само тези, които наистина почувствате, че са важни за вас, а не за обществото, приятелите или пък майка ви.

- Привързан
- Амбициозeн
- Разговорлив
- Очарователен
- Красив
- Грижовен
- Харизматичен
- Внимателен
- Креативен
- Любител на кучета (или котки, или риби?)
- Харесва ________ (тук добавете някое от хобитата си, които искате да споделите със своя любим)
- Емоционално интелигентен
- Иска семейство
- Забавен
- Независим
- Щедър (с пари, време, обич и т.н.)
- Обича да _______ (готви, играе футбол, бънджи скок или каквото и друго бихте искали)
- Възпитан е
- Секси е
- Чувствен
- Умен е
- Успешен е
- Подкрепящ е

Как да напишеш списъка си

След като сте избрали специфичните характеристики, които искате да има вашата половинка, напишете своя списък, хубаво е да го оформите по ваш вкус. Докато пишете всяка думичка, си представяйте, че вече живеете с любимия си и благодарете за неговото присъствие в живота ви. Почувствайте щастие, страст и мир.

Измислете си ритуал

Венета Райкова наскоро разкри, че всяка вечер преди да заспи е благодаряла, че вече има мъжа, когото е описала в своя списък. Наталия Кобилкина пък тичала всяка сутрин в продължение на месец, повтаряйки си качествата, които иска любимият й да притежава. Вие можете да измислите свой собствен ритуал, всяка вечер да приготвяте вечеря, да се запишете на някакъв курс или каквото почувствате, че ще подайства за вас самите.