Автор
Woman.bg

Какъв е сексуалният ви живот според месеца на раждане

Според астролозите не само зодията, но и месецът на раждане оказва влияние върху сексуалния ни живот. Вярвате или не, ние решихме да надзърнем в интимните детайли, които крие в себе си месечният календар, и ако не за друго, то поне да се позабавляваме.

Януари - Сексбунтари

Ако сте родени през месец януари, в голямата си част сексуалният ви живот е доста експериментаторски. Когато се влюбите истински и обикнете някого с цялото си същество, вие се превръщате в най-верния партньор на света. Падате си по новите неща и нарушаването на табутата. Приключенски и забавен тип човек сте и всеки би се радвал на вашата компания в леглото.

Февруари – Неустоими чаровници

Хората, родени през февруари, са страстни авантюристи и големи любовчии. Те са романтици, чийто сексуален живот е изпълнен с доста страст, нежност и чувственост. Понякога са леко стеснителни и чакат да се убедят в чувствата на отсрещната страна към тях, за да действат смело. Обичат секс с партньор, към когото изпитват горещи чувства. Любовната игра без чувство ги отегчава. Изключително страстни, всеотдайни и темпераментни в леглото. Отличават се с харизма и сексуален чар, който привлича като магнит противоположния пол.

Март - Откровени романтици

Родените през март имат силно изразен устрем към духовното усъвършенстване. Това са хора, които знаят какво искат и когато се влюбят, правят всичко възможно, за да бъдат с обекта на желанията си. Обичат да прекарват много време в леглото, правейки секс. За тях сексът е върховна форма на интимност и любов.

Април – Зверове в леглото

Вие сте истински зверове в леглото. Колкото по-буен е сексът, толкова повече сте в собствената си стихия. Имате обаче едно лошо качество – непостоянството. Лесно се отегчавате от секса с един партньор и търсите друг, за да задоволите неудържимо бушуващите като пожар сексуални страсти. И го постигате с лекота, тъй като всеки може да се влюби във вас.

Май – Богове на секса

Вие сте бог на секса. Винаги влагате невероятно въображение, а фантазията ви е ненадмината. Държите на всеки детайл в него да бъде изпипан до съвършенство. Сексът за вас никога не е достатъчен. При всяка отворена възможност, вие винаги сте в готовност да покажете най-доброто от себе си, независимо с колко партньори може да бъдете в момента.

Юни - Луди експериментатори

Вие сте експериментатори в леглото. Предизвикателствата в секса за вас са от изключително значение. Обожавате да опитвате какви ли не нови и непробвани досега секс пози. Колкото по-атрактивни и сложни за изпълнение са те, толкова по-добре.

Юли - Сексмаксималисти

Романтици до мозъка на костите си. Стараете се да дадете най-доброто от себе си на партньора си в леглото, но изисквате същото и за себе си. Би било престъпление за вас, ако излезете от любовната игра без да сте 100-процентово задоволени.

Август - Сексгурута

От вас човек може много да научи що се касае до тайните на любовната игра. Посветени сте в редица сексуални техники, на които обичате да учите и партньора си. Изкушавате се по груповия секс. Сексуалният ви живот понякога може да се окаже пълна каша. Веднъж може да проявите изключителна щедрост към партньора си, друг път да се окажете ненадминати егоисти.

Септември – Харизматични любовници

За вас няма нещо по-хубаво на този свят от секса. Влагате изключителна страст по време на интимната игра. Склонни сте към експериментиране, което би ви изстреляло директно в космоса, стига да сте с партньор, в когото сте лудо влюбени. Вие сте нежни и изключително привлекателни, така че имайте предвид, че доста представители от другия пол въздишат тайно по вас.

Октомври - Сексмашини

Не сте от хората, които обичат да прибързват. Въпреки това вие сте страхотни съблазнители и всеки, който е с вас, би потвърдил това. Стигне ли се до секс, се разгорещявате до такава степен, че искате още и още и се превръщате в същинска секс машина.

Ноември - Неподправени класици

Искате да доминирате в леглото. Стремите се да задоволявате максимално партньора си, обичате експериментите, но повече предпочитате класиката в жанра.

Декември – Сексът е прекрасен

За вас сексът е едно от най-прекрасните неща в живота. Когато обичате партньора си, давате всичко от себе си, за да се чувства той максимално удовлетворен, влагате креативност и изобретателност. Обичате новите пози и експериментите в секса. Умеете доста добре да се забавлявате, докато сте в леглото. Падате си по изненадите в стил ново секси бельо или стриптийз на фона на страстен блус.

Четете още: Тези 4 зодии ще имат страстна любов през лятото