Автор
Woman.bg

Забавен тест разкрива ситуацията, в която се намирате

Психологическите тестове винаги са много интересни и забавни, но понякога резултатът не е точно този, който сме очаквали.

Погледнете внимателно картината по-долу. Кое е първото нещо, което виждате? То ще покаже по какъв начин възприемате околния свят и каква е истинската ви същност.Кола

Ако виждате кола, това означава, че свободата е изключително важна за вас и обичате нещата да се случват по вашия начин. Колата заема само малка част от цялата картина, затова, ако сте забелязали първо нея, имате изключително отношение към детайла, както и висока доза критичност, особено поставени в неблагоприятни обстоятелства. Да забелязвате дребните детайли не е лошо нещо, но понякога може да ви подведе да изпуснете общата картина и да вземете наистина погрешни решения.

Човек с бинокъл

Ако от пръв поглед забелязахте човека с бинокъла, то в момента ви интересува единствено и само общата картина на нещата. По този начин може да изпуснете дребни детайли, които обаче имат съществено значение. Често взимате прибързани решения, без да обмисляте добре нещата в дълбочина.

Буквата А

Буквата А на тази картина е в бяло, най-светлата част от снимката, поради което е трудно да забележите първо нея. Ако вие сте успели да го направите, това означава, че притежавате рядката дарба да виждате неща, които всеки друг би подминал. Бихте били един истински детектив, който има нестандартно виждане и открива заплетени криминални престъпления с лекота.

От следващия тест пък ще разберете какво ви очаква в близко бъдеще. Погледнете следващата картина и ни кажете какво виждате:Жена

Ако първото нещо, което видяхте, е образа на жена, то в близките няколко дни ви очакват радостни събития и поводи за празник. Лицето е обърнато нагоре и аналогично вие също сте с поглед, вперен в облаците. Вие сте наясно със себе си и се чувствате добре в собствената си кожа. Това е знак за вътрешна хармония, стабилност и увереност.

Ако сте мъж и виждате образа на жена, това означава, че сте прекалено фиксиранi върху срещуположния пол. Може би жена е източникът на позитивни емоции във вашия живот напоследък. Време е да се освободите от своите очаквания, да се успокоите и да се приемете такива, каквито сте.

В близко бъдеще ви очакват успехи в професионален план. Фокусирайте се върху важните неща и успехът няма да се забави дълго.

Четете още: Тест показва кои са инстинските ни приятели

Мъж

Ако сте жена и първият образ, който забелязахте, бе този на мъжа, това означава, че очаквате принца на бял кон да дойде във вашия живот. А може и съвсем скоро да се е появил и цялото внимание да е насочено към него. Като цяло това показва, че ви очакват положителни промени в любовния ви живот.

Ако сте мъж и сте забелязали първо мъжа, вероятно някой колега от мъжки пол ви дразни или имате проблеми в работата. Опитайте се да не мислите за това, тъй като проблемът е незначителен и ще отмине бързо, точно както се е появил.

Вижте какво разкриват за вашата личност и следващите две картини:Крокодил

Ако първото нещо, което виждате, е крокодил, то вие сте практичен човек, воден предимно от логиката. Фокусирани сте върху реалността, дори имате тенденцията да не забелязвате дребните позитивни неща, които правят дните ни по-щастливи. Склонни сте към самоанализ и тревожност. Може би е добра идея да му отпуснете края и да го карате по-ведро и спокойно.

Лодка

По принцип е доста трудно да се забележи лодката от пръв поглед. Ако вие обаче сте го направили, ви поздравяваме. Наистина имате око за дребните детайли. Вие сте креативна личност, която винаги ще намери уникално решение за всеки един проблем.Старец

Ако старецът е първата фигура, която видяхте, то вие сте силно емоционален човек, който проявява емпатия към околните. Тъй като образът на стареца се намира от дясно, то вие използвате повече дясното полукълбо на мозъка, което означава, че сте артистична натура. Опитайте се по-често да контролирате своята импулсивност.

Жена

Ако забелязахте първо силуета на жената, то вие използвате лявата половина на вашия мозък. Вие сте аналитична натура, която винаги борави с разума и логиката. Освен това сте непоправим оптимист, който вярва, че бъдещето ще му поднесе само позитивни изненади. Така се превръщате в източник на щастие и положителна енергия за всички. Единствено трябва да контролирате склонността си към перфекционизъм.