Автор
Десислава Недева

Седмична прогноза: Всяко желание на Скорпионите се превръща в реалност

Тази седмица е изключително напрегната от астрологична гледна точка. Очакват се повсеместни бунтове и инциденти, протести и обществени скандали.

Какво обаче очаква всяка една зодия, вижте в следващите редове:

Овен - Избухливите Овни ги е обзел стремеж към хармония и справедливост. Самите те не могат да се познаят, но ще бъдат истински миротворци през тази седмица.

Телец - Пазете се от остри реакции и нервни избухвания. Нервите са ви опънати до краен предел и стъпвате по тънък лед. Намерете отдушник на емоциите си, за да не станете техен роб.

Близнаци - В любовта всичко върви сякаш по мед и масло и тази хармония в партньорствата ви окрилява. Внимавайте да не полетите в облаците обаче и накрая да се окаже, че сте били жестоко измамени.

Рак - Силни емоции и страсти владеят представителите на зодия Рак. Лятото им действа възбуждащо, а кръвта им кипи в бесен ритъм. Възползвайте се от тази сексуална енергия и я канализирайте в творчески проекти или просто се отдайте на похотта. Лято е, все пак.

Лъв - Лъвовете са от зодиите, които не искат да се променят или го правят изключително трудно и под голям натиск. Тази седмица сякаш звездите са ги преобразили, защото се очаква много представители на тази очарователна зодия да претърпят вътрешна трансформация и желание за промяна.

Дева - Желание за пътуване и покоряване на нови върхове е обзело Девите тази седмица. Финансово се чувствате изключително стабилни, затова спокойно можете да си позволите почивка на по-далечна дестинация, която да ви обогати и зареди с положителни емоции.

Четете още: Тези 4 зодии лъжат най-често

Везни - Усещате силно вътрешно напрежение и избухвате за незначителни неща. Такава е енергетиката за вас през тази седмица и нищо не можете да направите, за да я промените. Единствено можете да й противодействате с медитативни практики или усилени тренировки във фитнеса, които да ви върнат вътрешния баланс.

Скорпион
- С каквото и да се захванете през тази седмица, ще ви върви като по вода. Звездите ви дават карт бланш, но не злоупотребявайте, защото ще дойде денят за разплата.

Стрелец - Неотстъпчивите Стрелци ще се наложи да направят редица компромиси през тази седмица, ако искат да запазят мира в семейството си. Не е времето сега да полазвате характер, затова помислете колко главоболия ще си спестите, ако този път просто направите крачка назад.

Козирог - Тази седмица е особено подходяща да прекарате повече време със семейството си. Ако точно сега сте си взели лятната отпуска, гарантираме една спокойна, релаксираща и зареждаща почивка, която ще изгради още повече семейните ви устои.

Водолей - Въпреки горещото време навън, което предразполага към лежерни занимания, вие кипите от енергия. Продуктивността ви е на максимални обороти, затова се възползвайте от този астрологичен бонус и постигайте целите си. Вие знаете как.

Риби - Прагматични и работливи, Рибите също не са на ваканционна вълна, въпреки че лятото е в разгара си. Бизнес идеи, финанси, сметки и баланси препускат като бързи стрели през ума ви. Опитайте се да балансирате емоциите и освен успешната сделка, помислете и за вашето здраве и почивка, защото те са по-ценни от всичките пари на света.