Автор
Woman.bg

Чуйте парчето, с което Честър Бенингтън ни каза "Сбогом"

На днешния ден през 2017 г. ни напусна Честър Бенингтън и в негова памет ви припомняме видеото, с което той каза "Сбогом" на света. Само няколко часа преди смъртта му се състоя премиерата на парчето "Talking To Myself".

Клипът към нея бе показан за първи път пред света в 9.01 ч местно време, само минути след като тялото на Честър е било открито в дома му. Песента е част от новия албум на бандата, който излезе на пазара през месец май и носи името "One More Light".


Четете още: Шокиращите смъртни случаи на звездите

Linkin Park бяха в разгара на турнето за промотирането именно на този албум, а последният им концерт бе на 7 юли в Бирмингам. В деня на смъртта си Честър е имал насрочена фотосесия, а бандата е трябвало да има съвместно шоу с Blink 182 следващата седмица в Ню Йорк.

Според близки до вокалиста той приел много тежко смъртта на приятел си Крис Корнел, който отне живота си през май. "Двамата бяха толкова близки, че Честър не беше същият след смъртта на Крис", сподели приятел на Бенингтън.

По време на погребението на Крис Корнел Честър изпълни песента "Hallelujah", която просълзи голяма част от присъстващите.