Автор
Цвета Герчева

В сезона на сватбите - как да изберем перфектния костюм

Ако съществуваше скала за това какъв би трябвало да бъде перфектният мъж, тя сигурно щеше да изглежда така:
Богат и секси; богат и много секси; богат, умен, секси и в перфектния костюм. Изобщо... ако трябва да перифразираме онази стара поговорка "Кажи ми дали носи правилната риза и аз ще ти кажа какъв е".
На прага на най-горещия месец и в разгара на летните сватби темата за перфектния костюм е по-актуална от всякога, а мъжете почти винаги са леко притеснени и имат нужда от експертно женско мнение, що се отнася до вечната дилема "Какво да облека за това парти".

А всъщност летните сватби могат да бъдат много забавни и няма нужда да се притеснявате кой е костюмът с главно "К", защото от Vardas предлагат наистина уникални комбинации. Гръцкият бранд е моето лятно откритие в мъжката мода не само заради отличните материи, а и заради безкомпромисните кройки, които са толкова класически, че можете да им се доверите както за първа среща с любима жена, така и за кежуъл околосветско пътешествие в мъжка компания.

И все пак - перфектната комбинация винаги е много важна и има някои малки трикове, които е добре да спазвате. Ако искате да имате костюм за "спешни случаи", който да стои в гардероба ви винаги - доверете се на класическата комбинация на Vardas в синьо. Няма да сбъркате. Ако пък не държите на вратовръзката или по-точно се чудите как да се отървете от нея, има начин да се измъкнете - просто заложете на детайлите. Изберете риза с двойна яка и двойни ръкавели. Сложете ярка кърпичка в джоба и носете със себе си най-чаровната си мъжка усмивка. Рецептата е изпитана и гарантира тотално разтопяване на дамските сърца.

Сред костюмите на Vardas, които можете да откриете в най-големия мултибранд магазин у нас - notosgalleries ( не пропускайте мъжкия департамент, защото има наистина страхотни съкровища и десетки топ марки на едно място ) има и блейзър за почти всеки повод. Ако сте поканени на сватбено парти край брега - изберете риза с мао яка и забравете за колана и чорапите. Така винаги можете да свалите обувките и да си направите романтична разходка по брега.

А ако се чудите каква е най-удачната комбинация за лежерно, лятно парти - освен почти задължителната бяла риза с мао яка ( идва от популярното закопчаване на куртката на Мао Дзедун), изберете и бял панталон. Блейзерът разбира се е син, а ако вратовръзката е съвсем, съвсем наложителна изберете бяла. Така ще се получи ефектът тон върху тон с риза и връзка в един нюанс, което само допълва лятното настроение. И момчета, не забравяйте - най-страхотният костюм е този, който ще я накара да каже "Да". Така че не задавайте излишни въпроси - лятното парти има нужда само от три неща - страхотен костюм Vardas от notosgalleries, хубав повод и чифт влюбени дамски очи. Огледайте се в тях в най-добрия си вид.