Колкото и романтично да е началото на всяка връзка, винаги идва онзи момент, в който негативните страни на партньора ни започват да ни правят впечатление. Има някои типично женски навика, които буквално побъркват мъжете. Да видим кои са те:

Клюкарстването

Нищо не отвращава мъжете повече от женското шушукане и одумването на други дами. Постоянното злословене не е никак секси, помислете върху това. Ако имате нужда да поклюкарите с приятелки, поне гледайте това да не се случва, когато половинката ви е наоколо.



Неподходящото облекло

Мъжете обичат да се грижат за нас и да ни наметнат с якето си, когато ни е студено или да ни носят на ръце, защото сме прекарали твърде дълго време на неудобни обувки. Но когато всичко това се случва постоянно и ние така и не предвиждаме, че може да ни стане студено или че можем да си вземем и резервни равни обувки, цялата ситуация става меко казано досадна. Практичните жени винаги са далеч по-привлекателни.

Когато разчиствате работното му място

Без да го питате предварително. Или просто подреждате нещата му и неволно изхвърлите нещо важно. Не се превръщайте в майка му и не обсебвайте до такава степен пространството, което е негово. Често мъжете превръщат работното си място в подреден хаос.

„Казах ти, че съм готова след 5 минути. Не е нужно да ми звъниш през половин час!“

Образно казано. Комична ситуация, която не е никак забавна за повечето мъже. Да, прекрасно е да имаме половинка, която знае колко са 5 минути по женския часовник, но е хубаво и ние да осъзнаем, че времето не е разтегливо понятие. Всички полагаме усилия да бъдем зашеметяващи, когато излизаме навън с половинката си, но когато го караме да чака повече от 15 минути всеки път, разваляме ефекта от хубавата коса и невероятната рокля.



„Дебела ли съм“?

Дори и да сте качили няколко килограма, той едва ли ще ви го каже, особено ако му зададете въпроса по този начин и особено ако му го зададете преди да си легнете, когато вероятно се очаква да правите секс. Да, мнението на половинката ни е важно за нас, но това не е начинът да го разберем. И никога не го карайте да ви отговаря на въпроси, които биха могли да ви засегнат.

Симпатичното хапване от чиния му

Донякъде е сладко, но когато нещата излязат от контрол, става дразнещо. Може да го оставите гладен, а това не е много стратегически ход.

Когато заемете целия гардероб

И просто му оставите минимално място, на което буквално да сбие дрехите си. Окупирането на голямо пространство с нужни и не чак толкова нужни вещи може да бъде влудяващо. Хубаво е всеки да има равно пространство, което си е само негово.

Четете още: 5 знака, че летният флирт прераства в нещо по-голямо