Автор
Woman.bg

Какво се случва с момичетата от "Сексът и градът" днес?

Със сигурност помните "Сексът и градът" – абсолютният телевизионен хит, който ни разказваше историята на четири еманципирани жени, които търсят своето място в живота. Интелигентни, остроумни и борбени, те ни показаха, че всеки трябва да има куража да следва мечтите си, независимо колко трудно осъществими изглеждат те.

Затова и тези четири приятелки завинаги ще останат живи в паметта ни. Истината е, че ние ги помним като Кари, Миранда, Саманта и Шарлот, но зад тези образи стоят актриси, чиито реален живот е не по-малко интересен и вдъхновяващ от този на поверените им филмови персонажи.

Убедете се в това, като научите повече за историята на звездните дами в следващите редове:

Сара Джесика Паркър

След като целуна не една или две жаби и влизаше и излизаше от поредица връзки, Кари най-накрая успя да заживее щастливо със своя принц – богаташ от Ню Йорк с многозначителния прякор Тузаря. Сара Джесика Паркър подобно на героинята си в сериала също е намерила щастието в личен план.

Актрисата е щастливо омъжена за колегата си Матю Бродерик. Двамата минават под венчилото през далечната 1997-а година и са заедно до днес - те са една от най-стабилните звездни двойки. Но с приликите в личен план сме дотук, защото докато Кари нямаше майчински инстинкт, а желанието ѝ да бута бебешка количка и да сменя памперси бе заменено от страстта по обувките, то Сара е отдаден родител.

Паркър и съпругът ѝ имат 14-годишен син и 8-годишни близначки, родени от сурогатна майка. Актрисата не е от звездните родители, които поверяват грижите и възпитанието на децата си на детегледачки и често отказва социални и работни ангажименти, за да прекарва време с наследниците си.

Подобно на Кари Сара се радва на успехи и в професионален план. 52-годишната знаменитост съумя умело да се възползва от популярността, която натрупа покрай сериала, и превърна името си в успешна марка. Тя лансира два свои парфюма и създаде собствена линия обувки – SJP.

Чаровната звезда участва и в няколко успешни филма, а сред мъдрите решения, които финансово обезпечиха дните ѝ, бе и договорът с GAP за 38 милиона долара.



Синтия Никсън

Миранда Хобс винаги е била олицетворение на смелостта – борбена дама, която умело се справяше в сексисткия корпоративен свят и бе готова да отглежда дете напълно сама. Всъщност Синтия е не по-малко безстрашна от нея.

Актрисата се разведе с мъжа си, с когото бе 15 години и от когото има две деца, за да бъде с жена - Кристин Маринони. Признанието на Синтия относно сексуалността ѝ шокира не само феновете ѝ, но и близките ѝ. Въпреки реакциите обаче Никсън не се отказа от решението си да бъде с Кристин. Двете дами се сгодиха, а впоследствие Кристин забременя от донор и даде живот момченце на име Макс.

Когато през 2012-а в Ню Йорк разрешиха еднополовите бракове, Никсън и Маринони минаха и под венчилото.

Освен с предразсъдъците Синтия се пребори и с рака на гърдата, а сега се стяга и за още една важна битка, а именно тази за поста на губернатор на Ню Йорк. Или поне така гласят най-скорошните слухове, но актрисата все още не е потвърдила информацията официално.



Ким Катрал

Подобно на героинята си Ким Катрал е личност, чийто волен и свободолюбив дух не може да бъде укротен. Актрисата се е женила три пъти, а след последния си развод подобно на Саманта, се радва на поредица от връзки или поне така твърдят медиите. Изданията я свързваха с множество известни мъже включително и с бившия премиер на Канада.

Ким разкри, че до разпада на третия ѝ брак с Марк Левинсън се стигнало именно заради ролята ѝ на прелъстителката Саманта Джоунс. "Превъплъщението в този персонаж ми коства брака, защото често не бях у дома. Марк бе самотен и разстроен. Наистина бе много трудно", призна актрисата.

Тя допълни, че ролята на сексуално освободената Саманта е повлияла на отношенията ѝ с мъжете като цяло. Те започнали да се страхуват от нея, защото я отъждествявали с персонажа от сериала.

"Смятам, че това е като нож с две остриета, защото е голям комплимент, но същевременно аз въобще не съм като Саманта", признава звездата.



Кристин Дейвис

Между съдбата на всяка една от актрисите и техните персонажи има учудващи прилики. Затова и не се изненадахме от факта, че Кристин също като Шарлот осиновява момиченце.

Дейвис подобно на екранния си образ отглежда детенце от друг етнос. Докато Шарлот се грижеше за сладко азиатче, Кристин отглежда момиченце от афроамерикански произход, което е кръстила Джема Роуз.

Шарлот успя да намери любовта в лицето на добродушния адвокат Хари Голдънблат. Но Кристин никога не е била омъжена и дори е имала само една сериозна връзка през последните години – с продуцента Арън Соркин, с когото обаче се разделиха само след няколко месеца.

Красивата звезда обаче не губи надеждата, че ще срещне мъжа на живота си и споделя пред списание Hello!: "Все още продължавам да търся мъжа на моя живот и когато го намеря, бих искала да имам дете и от него. Никога няма да се откажа от това".



Вижте как изглеждат актрисите от "Сексът и градът" вчера и днес в нашата