Автор
Десислава Недева

Седмична прогноза: Раците прахосват пари, Везните срещат нова любов

Овен

През тази седмица ще проявите изразени наклонности към контролиране на нещата, така че да се развият във ваша полза. Но струва ли си да влагате толкова излишни усилия? Звездите са на ваша страна, излъчвате чар и харизма, на които останалите трудно ще могат да устоят.

Телец

Ще бъде активен фронтът у дома и неотложни задачи ще занимават съзнанието ви. Паралелно с това ще влезете в нови взаимоотношения, в които ви съветваме да не прибързвате. Останете настрана известно време, докато видите дали човекът отсреща наистина си заслужава усилията.

Близнаци

Мощен прилив на енергия ще ви направи прекалено уверени и това може да доведе до прибързани и погрешни решения. Вие сте управлявани от планетата Меркурий, която вчера навлезе в своята ретроградна фаза, затова ви съветваме да премисляте няколко пъти плановете си, преди да действате.

Рак

Парите в момента заемат централно място във вашите мисли - както печеленето, така и прахосването им. Звездите тази седмица ще насърчават по-скоро второто, затова ви съветваме да внимавате с покупките, ако не искате да взимате заеми в края на месеца.

Лъв

Ще успеете да се съсредоточите и да постигнете много по въпросите, които са най-важни за вас в този момент. Организаторските ви умения са на ниво и ще успеете да привлечете много съюзници на своя страна. Към края на седмицата е редно да се отдадете на заслужена почивка.

Дева

Тази седмица ще се отдадете на мисли и чувства и на по-малко действия. Сега е моментът да се освободите от емоции и привързаности, които вече не ви служат. Време е да продължите напред. Добрите комуникативни умения ще ви бъдат от полза в това начинание.

Везни

Тази седмица е вашият звезден миг. Ще блестите със своя непоправим чар и социалният ви живот ще претърпи изключителен разцвет. Ще сте едновременно много заети, но и ще се забавлявате както никога досега. Ако търсите нова любов в живота си, е много вероятно точно сега да я срещнете.

Скорпион

Време е да покажете на света всички свои таланти и възможности. Ако от дълго време чувствате сякаш тъпчете на едно и също място, сега ще имате значителен напредък. Колкото повече се наслаждавате да бъдете в центъра на вниманието, толкова повече възможности ще се разкриват пред вас.

Стрелец

Вашата авантюристична натура ще се събуди от дълбок сън и ще искате да покорявате нови земи и хора, както само вие можете. Междувременно ще бъдете особено обсебващи спрямо човека до вас, което до известна степен може да ограничи пътуванията в търсене на приключения.

Четете още: Да изкараме "кирливите ризи" на всяка зодия

Козирог

Небесната енергия ще ви подтикне към взимането на някои радикални решения във вашия живот. Въпросът е наболял от много време насам и тази седмица достига своята критична точка. Време е за действие. Ако се затруднявате, помислете какви са приоритетите ви в момента, какво точно искате да правите и с кого. Това ще помогне много във взимането на правилното решение.

Водолей

През тази седмица ще имате възможността да си изясните много неща и да се освободите от напрежението, което ви тревожи от известно време. Някои отношения ще претърпят развитие, други ще прекъснат окончателно, но едно е сигурно, каквото и да се случва в момента, то е за ваше добро.

Риби


Ако се опитвате от известно време да следвате определен хранителен режим, тази седмица ще ви бъде по-трудно от всякога. Мислете стратегически и се опитайте да потърсите професионален диетолог или личен треньор, който да ви мотивира, когато загубите воля за действие. Имате таен обожател, който може да се разкрие пред вас през идните дни.