Най-дългогодишната водеща в ефир Гала сподели с почитателите си кадри от почивката си по света и у нас. 50-годишната плевенчанка показа фигура, на която биха могли да завидят доста по-млади жени край морето и спечели стотици харесвания във Фейсбук. Тя е в отпуск от края на юли и в едно от последните предавания сподели, че все още не избрала дестинация за ваканцията си. Очевидно обаче бързо се е справила с проблема, защото показа снимки от село Добърско, недалеч от Банско. Само преди няколко седмици една от репортерките на Гала разказа на живо в предаването й за красотата по тези места и явно водещата е решила да я види отблизо.

По-късно бившето момиче на късмета сподели и снимки от морския бряг по залез слънце, като запази в тайна къде точно релаксира.
Междувременно Нова телевизия опроверга съобщенията, че предаването „На кафе” слиза от екран. Според злословията Гала си осигурила няколко глоби от СЕМ, затова медията решила да се раздели с най-дългогодишната си водеща. Няма нищо подобно, заявиха официално от Нова пред вестник „24 часа”. От там напомниха, че всяка година по време на лятната ваканция тръгват слухове за сваляне на предавания, които традиционно почиват през август. В момента на мястото на „На кафе” върви сериал, но Гала вече е подписала нов договор и се готви да се върне през септември. Когато точно не се уточнява заради конкуренцията с Би Ти Ви. В момента Нова не излъчва и „Часът на Милен Цветков”, „Комбина” и „Господари на ефира”. През септември те се връщат на екран заедно с „ВИП Брадър” и „Х фактор”.

Четете още: Звезди без бельо