Момичета, шумно ли свършвате? Моля ви, по-тихо. Вицепремиерът ще вземе да дойде на проверка и после има да обяснявате, че е било само от удоволствие.
Всъщност, Валери Симеонов от два дни изскача от почти всеки статус на приятелите ми във Фейсбук. И няма как да е иначе - хората с чувство за хумор наистина се забавляват с личността на вицепремиера. От два дни шеговити постове му вменяват какви ли не мисии: Той надзирава шумния секс на обичащите се българи, предлага ново име за град Шумен и е хвърлил око на барабаните на Жорето от "Оркестър без име".

На шега или не, Симеонов усмихна ежедневието ни, макар и някой и друг ди джей да остана без лаптопа си (дано в него няма много голи снимки - направо се замислихме екипно колко ли е неприятно да ти вземат личния компютър). И ако някой все пак се чуди дали е прав да прави показни проверки на най-популярното заведение в Слънчев Бряг, все пак смятам, че е много, много по-добре да се заеме с проблемите на Спешната помощ в отдалечените села на Родопите, да провери каква е причината бензинът да е по-евтин във Варна и по-скъп в София и защо по дяволите в детските градини няма места, а от Софийския университет едни палавници са отмъкнали едни много пари.

Дали създава проблеми на обществото? Не мисля. Който не иска да ходи в Слънчев бряг, да бяга в Гърция. Препоръчвам ви я. Bedroom не е място за сън и покой. Това е място за посрещане на изгреви. И повярвайте ми, много барове в Миконос и Марбея могат да ни завиждат за това заведение. Дали има силиконови красавици? Да, определено. Но аз обичам начина, по който Bedroom показва лицето на нощния живот такъв, какъвто е. И обичам да ходя по дървената пътечка към бара... просто понякога имам нужда от малко шум, това е.

А Валери Симеонов изобщо няма място в тоя разговор. Е, добре де, може да се посмеем малко на статусите по негов адрес. Само внимавайте да не е много шумно, че....
Ето и някои от най-забавните статуси, които срещнахме в социалните мрежи:


Bedroom се превръща в място за обеди, демек в стол. Е, поне гледката ще е страхотна.


Оставаме, оставаме....но без барабаните!!!


От личната колекция на Валери Симеонов...


Момичета...по-тихо!

Автор: Ивана Петрова