Автор
Woman.bg

Дъщерята на Рийз Уидърспуун работи като сервитьорка

Красивата 17-годишна Ава Филип е дъщеря на холивудските звезди Райън Филип и Рийз Уидърспуун, но това не значи, че получава всичко на готово.

Макар да имат милиони в банковите си сметки, двамата актьори явно са твърдо решени да научат дъщеря си да се труди за препитанието си.

Затова и тя работи в луксозно заведение през летните месеци. Задълженията на момичето включват да настанява клиентите, след което да им взима поръчките.

Появиха се и снимки, запечатали красавицата, която е копие на майка си, по време на смяната ѝ в ресторанта.



Ава е най-голямото дете на Рийз и Райън, които бяха женени в продължение на осем години. От брака си те имат още едно дете – момче на 13 на име Дийкън. А от сегашния си партньор звездата от "Професия блондинка" има и четиригодишен син, който се казва Тенеси.

Рийз Уидърпуун не е единствената звездна майка, която е решена да не разглезва наследниците си и да ги научи да ценят парите и да се оправят сами в живота. Неотдавна в интервю Мила Кунис сподели, че с Аштън Кътчър ще повтарят на децата си още от ранна възраст, че "Мама и татко може да имат долар, но ти си беден."

"Ние с Аштън произхождаме от бедни семейства и сме израстнали в нищета. Нищо не ни е давано с лека ръка. От една страна е хубаво, че няма да им се наложи да разберат какво е за вечеря да има кетчуп, но се надяваме да ги научим как да ценят нещата, които имат", разкри тогава актрисата.