Обръщаме поглед към съвременните топмодели - Миранда Кер, Алесандра Амброзио Кендъл Дженър и Джиджи Хадид, от които можем да научим не само как да се храним и спортуваме, за да изглеждаме добре, но и полезни съвети за безупречен стил.

Какви са тайните на известните красавици от модния подиум за перфектна визия, може да видите в следващите редове:

Доверете се на базовите модели дрехи

На модния подиум ги виждаме с екстравагантни творения висша мода, но в ежедневието си те носят дрехи, в които се чувстват удобно, защото съзнават, че когато се чувстваш добре и комфортно, изглеждаш добре.

Базови модели дрехи като светли дънки, потници, карирани ризи и тениски са основата на визиите на известни дами като Миранда Кер и Карли Клос и те ви съветват и вие да заложите на подобни артикули.


Черно от главата до петите

Не ви препоръчваме да залагате на черното всеки ден, но нека си го кажем – визия, потопена от главата до петите в този тон, излъчва неподражаемо изящество и стил. Затова следващия път, когато се чудите какво да облечете за офиса или за вечеря навън, изберете подобен ансамбъл.

All black errythang. NYC nights @lilyaldridge @jeromeduran

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


"Да" на кецовете


Извън модния подиум и светските събития топмоделите рядко носят токчета, защото, както казахме по-горе, знаят, че да се чувстваш добре в кожата си е секси.

А и как да не отделиш водещо място на кецовете във визията си, след като те изглеждат еднакво добре както с пола и рокля, така и с дънки и панталон.


"Ако ви е голямо, забравете за него"... Глупости, носете го!


Дълго време са ни втълпявали, че ако дадена дреха не е нашия размер, значи не трябва да я носим. Топмоделите обаче доказват, че това е напълно невярно.

Oversized дрехите изглеждат пленително небрежно и могат да превърнат всяка ежедневна визия в красива наслада за очите. Трябва обаче да запомните едно основно правило, за да сте наистина неотразими.

Ако заложите на широка и размъкната тениска или пуловер, трябва да сте с дънки или панталон по тялото и обратното – ако сте с oversized деним, бъдете с прилепнал топ.

Pre #VSFS16 fitting! Can't wait for you all to see what I'm wearing

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Поканете мъжките елементи от гардероба на гости

Вратовръзките, обувките тип Оксфорд, ризите с подчертано мъжка кройка са идеални за делова среща.

March Issue @voguemagazine

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Внимание към грима

Когато не са под светлините на прожекторите, супермоделите избират леките текстури и цветове, които им придават максимално естествен вид. По-тъмните нюанси сенки, тежкия грим запазете за вашите вечерни партита.

yesterday

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

midnight selfie, just because I love my hair so much thank u @daniellepriano love you

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on