Есента напомня все повече за себе си и колкото и да не ни се иска това да се случва, падналите листа и хладният полъх на вятъра ни го доказват. Все пак всичко има своя собствен чар, а едно от положителните неща в студените дни е нуждата от смяна на гардероба и сдобиването ни с нови обувки за сезона. Какво по-хубаво от един разпускащ шопинг? Представете си дъждовното време навън, меката материя на пуловера ви, сгряваща напитка в ръката ви и … какво ли липсва, ами липсват новите ви обувки за сезона.

А този сезон от обувна компания Deichmann ви предлага разнообразие от модели, материи и дизайн. В магазините им ще намерите всякакви модели на ботуши, боти, зимни сникъри, лоуфъри и обувки с връзки. При дизайна също не липсват новости - там ще откриете повече цвят, блясък и интересни десени. За блестящата визия на новите модели допринасят и декоративните елементи като ципове, катарами, капси, пайети и камъчета, които създават звездно настроение. Този сезон освен в облеклото, също и в обувките топ актуални ще са кадифето, жакардът и плетивата, които придават на всеки модел пищност и разкош.

Не слагай граници на своя стил, всяко модно решение е правилно. Промяната е нещо желано и необходимо, така че усмихнете се и приемете настъпващия сезон с нетърпение и радост. Направи своя избор избор сега и виж актуалните тенденции за предстоящия сезон от Deichmann. Може да го направиш във всеки един техен магазин или удобно настанен у дома си и да посетиш техния онлайн магазин /www.deichmann.com / , където само с няколко клика и безплатна доставка може да разнообразиш своя есенно-зимен гардероб.

Лачени боти, които придават шик но всяка визия:



Боти с цип, които отиват на всичко


Боти с цип, които просто трябва да имате в гардероба си