Автор
Роси Кацарова

Тенденциите при маникюра тази есен

Независимо дали ни харесва или не, есента се задава на хоризонта и е време да помислим как да я посрещнем по най-добрия начин.

А за една дама това включва не само стилен тоалет, но и изящен маникюр. Затова и обръщаме поглед към актуалните за предстоящия сезон декорации на ноктите. За да бъдете в крак с тенденциите, когато обагрени листа украсят градския пейзаж.

Логомания

Нокти, потопени в типичните за сезона тъмни нюанси или във вечната класика – червено, върху които се открояват различни лога, са абсолютен хит. Затова не се замисляйте, ами следващия път, когато посетите маникюристката, заложете на изписано върху ноктите име на моден гигант или на щампи, характерни за конкретния бранд.

Да на телесните тонове

Телесните нюанси или така нареченият Nude маникюр изглежда скоро няма да излезе от мода. Тази година той отново е актуален, съдейки по ревютата на модни къщи като Christian Dior, Valentino и Céline .

Може да избирате от нюансите на бежовото, розовото и прасковеното, а ако нокти, решени в подобен лак ви се струват скучни, винаги може да ги украсите с геометрични фигурки или изящни декорации в златисто/сребърно.



Цветенце тук, цветенце там

Флоралните щампи красяха дрехите ни през летния период, а през идните месеци ще се настанят върху ноктите ни.

Да, маникюрът с цветя е сред актуалните решения за тазгодишния есенно-зимен сезон, ако съдим по последните модни дефилета.

Потопете кутикулите в цвят

Друг хит в есенния маникюр е кутикул, оцветен различно от цвета, в който е лакирана нокътната плочка.

Омбре и пак омбре!

И през този сезон продължава да властва красивият омбре ефект, но вече в други цветове - по-тъмни и наситени.