Автор
Woman.bg

Никол Кидман в скандална целувка със свой колега

Едно от най-обсъжданите имена на наградите "Еми" снощи беше Никол Кидман. Но не заради актьорския си талант, а заради похотливото си поведение. Снощи тя предизвика истински фурор със скандалната целувка, с която красавицата дари своя колега и партньор в мини сериала „Големите малки лъжи” - Александър Скарсгард. Мигове след като той спечели награда за най-добра поддържаща мъжка роля, двамата се целунаха страстно по устата и то в присъствието на съпруга на Никол Кийт Ърбан, което предизвика недоумение и критика от страна на медиите. Най-честият коментар, който можете да срещнете в мрежата е: „Никол, това не е мъжът ти“. Разбира се, този жест, въпреки че е скандален, все още не означава нищо, все пак актрисата е щастливо омъжена...



Никол Кидман и съпругът й Кийт Ърбан

Вторият гаф, който направи Кидман, бе след благодарствената реч, която актрисата изнесе, след като спечели наградата за най-добра главна женска роля в мини сериала „Големите малки лъжи“. Тогава Никол благодари на семейството си и спомена имената само на две от четирите си деца. Тя пропусна да назове Изабела и Конър, които са осиновените й деца от първия й брак с Том Круз. В медиите се появиха много негативни коментари, обвиняващи Никол, че игнорира част от децата си.



Третото провинение на актрисата е свързано със стайлинга й. Тя бе облечена в елегантна дълга червена рокля с красиви бляскави аксесоари. Косата й бе прелестна, също и розовите й сандали. Те обаче като че ли не са от един чифт или поне така изглежда на снимките от червения килим. По-късно, когато звездната дама се качи на сцената, всъщност стана ясно, че сандалите са интересно дизайнерско решение. Дясната обувка е обсипана с камъни по каишката, която минава през пръстите на крака й, а лявата обувка има същите камъни, само че по каишката, която обхваща глезена й. Спорен е й въпросът доколко тези розови сандали отиват на червената й рокля.



Четете още: Стинг: Сива фланелка, стара китара и много любов