Бившата жена на Валери Божинов Алисия и сегашната Биляна Дол са станали добри приятелки. Това стана ясно от интервюто на певицата пред Венета Райкова. Фолкаджийката е категорична, че Биляна се грижи добре за футболиста и затова решила да изпрати сина си навръх рождения му ден при баща му и Биляна. „С нея се чуваме редовно, тя често ми праща снимки, особено сега, като детето е при тях”, довери изпълнителката. Двете с Биляна си говорели на смесица от английски и сръбски, но Дол вече поназнайвала и няколко български думи. Още в началото на връзката на Божинов със сексапилната сръбкиня тримата излезли на вечеря и така отношенията им тръгнали цивилизовано. Певицата гостува на „Папараци” навръх рождения ден на сина си Валерко.

Момчето стана на 10 години и реши да прекара празника с баща си Валери Божинов. Певицата реално стана първият гост на Райкова в новия формат на телевизионния таблоид.
Алисия призна, че раждането е било много трудно и мъникът на изплакал веднага. Баща му плачел в родилната зала, но всичко свършило щастливо и животът й се променил коренно .

Четете още: Освен Анджи и Брад и те се запознаха на снимачната площадка!