Сексапилното миньонче Кайли Миноуг сподели с феновете си в Instagram кадър от сесията за официалния си календар за 2018 година.

Снимката, направена в легендарния хотел в Лос Анджелис Chateau Marmont, обаче не постигна очакваната от 49-годишната красавица реакция. Вместо да предизвика вълна от положителни коментари, фотосът стана обект на критика.

Красавицата бе обвинена, че е подправила снимката с помощта на фотошоп програма, а причината за упрека е изкривената стена зад гърба на певицата. Според онлайн аудиторията това е красноречиво доказтелство, че Кайли е обработила задните си части, а оттам неволно и фона зад тях.

#Lovers, you can pre-order your 2018 #KylieCalendar now! (link in bio)

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on


За да докаже, че обвиненията са безпочвени, Миноуг качи още един кадър, на който позира пред същата стена. От снимката ясно си личи, че изкривяването отзад не е гаф вследствие на фотошоп, а е сянка.

"Любими, имате орлови погледи. Ще помоля Chateau Marmont да изправят малко стените, въпреки че това е част от чара на мястото...", гласеше част от коментара на звездата към снимката.