Автор
Woman.bg

Кейт Мос се опита да скрие, че влиза в клиника

Кейт Мос постъпи в клиника за лечение на алкохолизъм в Тайланд, разкриха британските медии.

Решението на топмодела е продиктувано от желанието ѝ да има дете от новия си възлюбен – младия граф Николай фон Бисмарк. 43-годишната Кейт вече има дъщеря на 14 години, а за да осъществи плана си и отново да бъде майка, тя е сметнала за необходимо първо да пребори порока си и да пречисти тялото си.

Престоят в клиниката, в която Мос ще бори зависимостта си, струва 10 000 британски лири на месец и е предпочитано място за лечение сред известните личности, показва справка. Сред посещавалите центъра за рехабилитация е и бившият приятел на Кейт - музикантът Пийт Дохърти.

Интересно е, че вестта за влизането на супер модела в болницата бе топновина сред британските медии още от рано сутринта, но към сегашния момент вече е свалена от всички сайтове. Най-вероятно Мос или новата ѝ половинка са се погрижили информацията да бъде изтрита, коментират в онлайн пространството.

Припомняме ви, че Кейт Мос и Николай фон Бисмарк са заедно от 2015, а миналата година се появи новината, че 30-годишният благородник и правнук на първия канцлер на Германия е предложил брак на манекенката.