Автор
Woman.bg

Джерард Бътлър е приет по спешност в болница

Звездният актьор Джерард Бътлър е приет по спешност в болница след инцидент с мотор. Вчера 47-годишният Джерард е бил избутан от пътя от лека кола, докато карал мотоциклета си. Свидетел на инцидента се обажда на бърза помощ и полицията. Няколко минути по-късно Бътлър е откаран в болница по спешност заради тежките си наранявания.

Близък на актьора разкри пред медиите, че е извадил късмет и че травмите не застрашават живота ми. По думите на източника няма счупвания, а само драскотини и натъртвания. Въпреки инцидента и престоя в болницата Джерард съвсем скоро ще бъде отново на червения килим за премиерата на новия му филм "Геосторм". Той предстои да излезе на 19-и октомври, а Бътлър влиза в ролята на Джейк Лоусън, който е дизайнер на сателити и бивш командир на космическа станция, чиято мисия е да контролира климата на Земята.



За да изиграе ролята си, на Джерард се налага да участва в опасни сцени и каскади, включващи висене на жици, облечен в скафандър. Любопитен факт е, че за да поддържа здравето и фигурата си, актьорът бил подложен на специален режим, включващ отрова от пчели.

Специалистът, който се грижи за вида и здравето на Бътлър, разкри, че пчелната отрова има противовъзпалително действие върху организма. Методът включва няколко ужилвания, като преди това актьорът е тестван за алергия. С нетърпение очакваме да видим Джерард отново във форма!

Четете още: Санса от "Игра на тронове" ще се омъжва