Автор
Woman.bg

Енджи Касабие - едно възпитано момиче в лапите на Брадъра

Още с влизането си на червшния килим в реалити тв формата VIP brother красивата диетоложка на звездите от Холивуд и България Енджи Касабие
показа класа и стил. Разбира се, типично по български това това веднага предизвика множество завист и коментари.
„Ние българите не сме свикнали някак си да се радваме на успехите на хората до нас. Да изкажем възхищение, топла дума, жест. Енджи показа не само класа и стил на червение килим, но показа как българските звезди трябва наистина да изглеждат пред тв камери и медии. Енджи е повече българка, въпреки двойното си гражданство. Лично Касабие рекламира България във всички големи арабски телевизии, както и по време на Гала вечерта на Мистър Ливан 2017„ споделя впечатленията си Атанас Лазаров - един от най-близките й хора у нас.


През изминалата седмица Енджи предложи за най-достоен съквартирант в къщата на VIP brother бг изпълнителката Маргарита Хранова. Това от своя страна пък й донесе неприятни и грозни коментари.
Енджи е възпитана в семейство, в което се зачитат религия и ценности. Известната диетоложка се аргументира с фактите, че Маргарита Хранова е постигнала наистина много в своята област и от всички в къщата най-много заслужава номинацията - най- достоен съквартирант.


От бурните скандали и интриги ливанската принцеса с български паспорт запазва дипломатичност и не нагрубява никого, не изрича нито една негативна дума за никого.
Крехката и красива Енджи игра много добре и в индийкия сериал в къщата на Нови хан.
Положителната енергия,естесвената й красота, добротата и човешкото отношение според тв критиците ще изтрелят Енджи Касабие успешно до финала на реалити формата.