Автор
Ива Петрова

Опознайте някого за една минута с този тест!

Само за една минута можете да опознаете по-добре себе си и хората около вас. Просто си направете този тест или го предложете на някой от познатите си.

Трябва да изберете онази фигура, която ви харесва най-много. Всяка една отговаря на определен тип личност.

Квадрат

Вие се подчинявате на логиката и на перфекционизма. Тъй като сте строги, издръжливи и се учите лесно, сте истински професионалист в работата си. Мнозина обаче ви смятат за твърде неемоционален и консервативен човек.

Триъгълник

Увереността, енергичността и умението да отстоявате мнението си ви правят лидер както в работата, така и в приятелския кръг. Вие лесно се концентрирате върху конкретни задачи и уверено се движите към целта си, но често не умеете да признавате грешките си.

Правоъгълник

Най-вероятно не сте доволни от жизнените си обстоятелства в момента, мечтаете за промени. Стремежът към самореализация, търсенето на нови знания, любознателността и умението а взимате смели решения са онези позитивни черти на характера, които ще ви помогнат да постигнете целта си.

Кръг

Вие сте доброжелателен и емоционален човек. Умеете да слушате и да съпреживявате. Хората ви ценят за добрината и тактичността ви. Стремежът да угодите на всички и нерешителността са сигурно единствените ви отрицателни качества.

Зигзаг

Вие цените независимостта и креативността и никога няма а приемете мнението на мнозинството, ако то се различава от вашето. Към всеки въпрос подхождате творчески, стремите се към естетика и оригиналност във всичко. Често обаче ви спъва невъздържаността ви.