Черният петък става все по-популярен и у нас през последните години. Огромни отстъпки, страховити проценти и невероятни оферти дебнат от всеки билборд, сайт, радио спот и тв реклама. Доколко да им вярвате? Дали са коректни търговците и дали това е поредният фалшив трик за привличане на клиенти…това е тема на друг разговор и ще бъде дълга дискусия. Мога да ви уверя обаче, че днес, а и през целия уикенд, има едно място, където със сигурност ще намерите нещо изгодно и качествено за вас, семейството и дома ви. Защо пък да не отметнете и някой друг подарък от коледния списък? Нека да започваме…

В notosgalleries предварително си набелязах няколко парти рокли, тъй като сезонът на фирмените купони и на празничните събирания наближава с бясна скорост, а аз не искам за 3-та поредна година да обличам черната рокля с пайети, която слагам винаги, когато нямам нещо подходящо.

(Сребърна рокля: Gaudi, черна рокля Fornarina, тюркоазена рокля Free People)

Този уикенд намаленията за дрехи и аксесоари в магазина ще са до -70%, затова съм си набелязала и няколко чанти, обувки и бижута, с които да допълня празничната си визия!

(Горен ляв ъгъл: чанта Lauren Ralph Lauren, десен ъгъл чанта blugirl; долен ляв ъгъл: чанта Tantrend,десен ъгъл: бижута Tous)

(Ляво: Family Haski в средата Alouette, дясно Guy Laroche)

Ако търсите някое модно изкушение за най-малките, важно е да ви кажа, че детският департамент в магазина вече се намира на ет.1, точно до дънките. Всеки малчуган трябва да се подготви в нов атрактивен тоалет за дългоочакваната среща с Дядо Коледа, който е осигурил играчки за най-послушните.

Ако все още не сте започнали с украсата у дома, побързайте! В notosgalleries ще намерите уникални елементи за декорация с до -50% намаление от Coincasa.

Предлагам ви да се възползвате и от промоционалните предложения на чаршафи, кърпи, чаши, чинии и всичко останало, което ви е необходимо, за да посрещнете любимите си хора в топлата уютна атмосфера на дома.

Ако все още не е станал достатъчно черен този петък за вас, задължително трябва да посетите департамент козметика, където парфюми, сенки, червила, кремове и всичко, от което се нуждаете за перфектен външен вид е с до -30% отстъпка!