Автор
Кристина Кирова

Кои са твоите обувки? Според зодията, разбира се...

Всяка зодия има характерни предпочитания за стил, заради което много често представители от един и същи знак имат много сходни виждания за перфектното облекло и най-вече за перфектните обувки. Да видим какво е типично за представителките от 12-те зодии.

Овен

Всичко по-смело като яркочервени обувки на високи токчета и бляскави камъни биха грабнали окото и сърцето на всяка дама под огнения знак. Жените Овни обичат да бъдат забелязвани, а ярките цветове им въздействат като магнит.


Телец

Телците са консервативни и обичат класическите стилни решения. Те са ценители на лукса и малко дами биха оценили красивите изчистени обувки от естествена кожа така както жените под знака на Телеца.

Близнаци

Представителите на тази зодия не обичат да се смесват с тълпата и това често си личи по обувките им. Определено са почитатели на искрящите цветове и бляскавите камъни.

Рак

Едни от най-стилните дами в зодиака. Държат на елегантността, блясъка и женствеността. Красиви и лилави розови обувки на токчета с камъчета са чудесен избор за дамите под знака на Рака.

Лъв

Амбициозна, величествена и жадна за внимание, Лъвицата не пренебрегва нито един детайл от визията си и особено много набляга на обувките. На дамите от тази зодия има прилягат аксесоари в златисто и сребристо и всичко, което подсказва за стил, но и екстравагантност.

Дева

Девите обичат практичността и често това си личи по облеклото и обувките им. Те предпочитат да бъдат стилни, но и да се чувстват комфортно. Токчетата невинаги са задължителни за тях. Понякога предпочитат платформите и удобните равни обувки в класически цветове.

Везни

Дамите под този знак харесват принтовете и свежите цветове. Разбира се, не трябва да забравяме и за така важния за тях баланс. Биха им допаднали токчета в геометрични форми, комбинирани с принт, например цветя или животински принт.


Скорпион

Силни, решителни, дръзки и представителни, Скорпионите никога не остават незабелязани. В зимния сезон много от тях биха заложили на предизвикателните черни ботуши, стигащи до бедрата. Високите токчета са повече от задължителни за дамите под знака на Скорпиона. Много от тях обожават кожените обувки.

Стрелец

Стрелците обичат разнообразието, затова имат много и различни чифтове обувки. Дамите от тази зодия харесват ярките цветове и винаги са готови за парти. Обичат комфорта, заради което често избират ефектните спортни обувки пред изисканите токчета.


Козирог

Дамите от тази зодия харесват класиката и изчистените модели. Не обичат разнообразието и имат по-малко чифтове обувки, но качествени и стилни.

Водолей

Водолеите никога не са си падали по класическите стилни решения. Те обичат мистериозното и ексцентричното, но в умерени граници. Почти винаги залагат на класически обувки с интересни елементи, а необичайните решения ги привличат най-много.

Четете още: Как да се възползваме максимално от ретроградния Меркурий

Риби

Рибите са артистични и въпреки че изглеждат спокойни, всъщност обожават да са в центъра на вниманието, особено дамите. Обожават високите токчета в различни цветове и най-вече в златисто. Те са от малкото представителки на зодиака, които никога не поставят комфорта си на първо място.