Не, не е нужно да пътувате чак до Израел, за да се насладите на уникалните природни ресурси на Мъртво море. Всъщност мястото, на което можете да ги намерите, е съвсем близо до вас – notosgalleries. Да, имам добра новина и тя е, че в любимия ми магазин вече можете да откриете продуктите на луксозната козметична марка Premier Dead Sea.

Това е бранд, за който може да се говори много, но по-добре е да се опита. Казвам ви го от личен опит, тъй като неведнъж съм имала честта да се убедя лично в качествата на продуктите на марката. Нека все пак ви разкажа няколко неща за Premier Dead Sea, които да ви накарат да отделите време и да ги тествате сами.

За 20-годишната си история марката успява да разработи високоефективни формули, които комбинират всичко ценно от Мъртво море (а всички знаем, че то е уникален източник на полезни вещества) с най-съвременните технологии (всички знаем, че и те са много важни). Всъщност Premier Dead Sea е една от двете марки в света, които имат директен достъп до това природно богатство. Ценни соли, черна минерална кал и дори скъпоценното водорасло Дуналиела са само част от най-ценните съставки, които се съдържат в продуктите на Premier Dead Sea.

През 2013 г. марката създава една от най-луксозните си и високоефективни линии – Supreme, която събира в себе си последните тенденции в грижата за кожата с най-големите иновации и новооткрити съставки за постигане на наистина впечатляващи резултатите. Точно това е и серията, в чиито качества можете да се убедите лично в notosgalleries. В линията Supreme има всичко, за което можете да си помислите – от почистващи продукти за лице и тяло, през маски, до серуми и кремове. Крайният резултат в посока лифтинг, повдигане и стягане на кожата е гарантиран от прецизно подбраните съставки от Мъртво море, допълнени от други елементи, които да подсилят действието им.

На място в notosgalleries можете да се насладите на истинска SPA терапия с продуктите от серията Supreme на Premier Dead Sea в дискретната им козметична кабина. Опитайте също и терапията за ръце, която ви препоръчвам особено през зимата, тъй като студеният сезон е особено агресивен към ръцете ни.