Автор
Woman.bg

Защо ни напусна една от най-големите звезди на порното?

Една от най-големите звезди на порното 23-годишната Мерседес Грабовски, известна с псевдонима Огъст Еймс, е починала, съобщи „Сън“.
За момента все още не е ясна причината за смъртта, но се предполага, че става дума за самоубийство.

Известно е, че преди да бъде намерена мъртва, че тя е била подложена на тормоз в мрежата, след като отказва да се снима в сцена с актьор, който е участвал в хомосексуални филми за възрастни. Последвала вълна от критики към Огъст Еймс, която била обявена за хомофоб. Тя се опитала да отвърне на удара, като посочила, че е снимала и с лесбийки, но това не помогнало.

unicorn alien makeup+glittery hair

Публикация, споделена от August Ames (@msmaplefever) на

when you share a face with your brother

Публикация, споделена от August Ames (@msmaplefever) на

Също така в своя защита Грабовски посочила, че много момичета в порнобизнеса се опитват да избегнат контактите с мъже актьори, които участват във филми за възрастни със сцени на еднополова любов, от съображения за сигурност. Но и това не умилостивило критиците й. За момента една от версиите е, че тя сама е сложила край на живота си. По думите на нейни приятели в дните преди да си отиде, тя е страдала от депресия и постоянно е била подигравана в мрежата.

През четиригодишната си кариера тя успява да се снима в повече от 270 филма, като печели няколко награди на AVN Awards, които се връчват за постижения в създаването на порнофилми.