Автор
Цвета Герчева

Ето кой спечели пълна промяна от notosgalleries

Казват, че по Коледа се случват чудеса! Независимо дали вярвате в добрия белобрад старец или не, тази зима има четири човека, които ще получат подаръците си предварително, защото спечелиха една невероятна "Пълна промяна" от играта на woman.bg и notosgalleries.

Победителите, които изтеглихме са:

Ивета Георгиева

Михаил Йорданов

Семейството на Mihail Bozheryanov

Това са имената на щастливците, които ще могат да се докоснат до красивия свят на notosgalleries и ще получат изцяло нов стайлинг! Честито!

Нови парти дрехи, прическа и професионален грим? Магичното преобразяване на една жена, един мъж и една двойка в дните преди Коледа ще се случи на 12 декември и ще бъде плътно проследена от екипа на woman.bg, а съвсем скоро ще ви разкажем и какъв е резултатът от невероятната пълна промяна на четиримата спечелили.

И ако си мислите, че за да добавите към стайлинга си за зимата ново спортно яке, шикозно бельо, грим от последната колекция на Dior или пък парфюм-бижу от Bvlgari ще трябва да обикаляте часове по магазините - грешите. Можете да намерите наистина всичко това на едно място - в notosgalleries. Така пестите поне половин ден обикаляне по бутиците и не на последно място - даже и да имате нужда от нов комплект прибори или невероятен сет за масата за Бъдни вечер - дори и тях ще намерите в notosgalleries.

Е, пазаруването може да бъде занимание пълно с удоволствия, стига просто да знаете кое е идеалното място в дните преди Коледа, нали?