Автор
Цвета Герчева

Пълна промяна в notosgalleries? Мисията успешна!

За да промениш нещо в живота си, се изисква смелост. А какво ще кажете за тотална пълна промяна? Истинско предизвикателство! Но не и ако се оставите в ръцете на професионалистите от notosgalleries.

След финала на интригуващата инициатива, наречена "Пълна промяна", четиримата щастливци, които участваха в играта и спечелиха своя шанс да се подложат на пълно реновиране на гардероба и външния вид, се оказаха повече от изненадани от резултата.

Професионален грим от Dior, консултация със стилистите на notosgalleries, страхотни нови дрехи и усещането за нещо различно и страхотно - Ивета Георгиева (която ни се довери, въпреки че беше бременна в деветия месец), Михаил Йорданов и семейството на Михаил Божерянов се потопиха без страх в модния свят на notosgalleries в дните преди Коледа и излязоха от там тотално променени.

Но как се случи промяната? Една от дамите се раздели с повече от половината си коса и ще посрещне Коледа с къса прическа (дали белобрадия старец ще я познае толкова променена?), мъжете се почувстваха като истински британски джентълмени с безупречна линия на подстрижката, а за финал - от notosgalleries им бяха приготвили истински щопинг тур и почти час в съблекалнята, за да си изберат най-подходящите за тях дрехи!

Малчуганите също не бяха подминати в мисията за пълна промяна, защото в notosgalleries има наистина всичко - от детски дрешки до страхотни идеи за декорация на празничната маса, новите колекции чинии на Versace и страхотно спално бельо на Calvin Klein.

Не е ли страхотно, че всичко това е на едно място? И не се налага да обикаляте с часове по магазините, за да си вземете всичко, от което имате нужда!

А какво точно се случи с героите на тази тотална пълна промяна - очаквайте в следващите ни материали. Аз ще мина за един финален шопинг през notosgalleries, защото тази година Дядо Коледа ми е отпуснал бюджет за нов парфюм. Мечтая си за един специален на BVLGARI, а ти?