Автор
Woman.bg

Кой липсва на картичката от клана Кардашиян?

След седмици на чудене къде се дяна Кайли Дженър и наистина ли е бременна, най-сетне първата споделена коледна картичка на клана Кардашиян вече е тук и ние бързаме да видим колко е пораснало коремчето на прословутата американска риалити звезда.

View post on Instagram
 

Колкото и да се взираме в кадъра обаче, за наше разочарование, сексапилната моделка и дизайнерка липсва. Не я откриваме и на другите коледни кадри от празничната фотосесия.

Фотографиитe, които Ким Кардашиан публикува на профила си в Инстаграм вчера, са дело на Ели Ръсел Линнет. На нея около голямо коледно дръвче, деликатно покрито в снежинки, са почти всички представителки на известната фамилия заедно с децата си. С изключение на Кайли.

View post on Instagram
 

На картичката ясно се виждат Клои Кардашиан, Кортни Кардашиан, Крис Дженър и майка й Мери Джо Хъдън, леко приклекнала вдясно от дъщеря си. Останалите дами са Дрийм Кардашиан и Кендъл Дженър, в компанията на децата Пенелопа, Мейсън и Ренинг Дисик, както и на малчуганите на Ким и Кание - Норд и Сейнт Уест.

Кайли Дженър обаче не е сред тях.

View post on Instagram
 

С това спекулациите около нейната бременност се увеличават, а вероятността тя да е наистина бременна става още по-голяма. Факт е, че много от нейните фенове се надяваха любимката им действително да чака рожба, но за тяхно огорчение ма ще се наложи да почакат още малко, докато разберат каква е истината.

Припомняме, че пръв новината за вероятната бременност на атрактивната Кайли оповести сайтът TMZ. Предполага се, че 20-годишната дама от клана Кардашиян-Дженър е в седмия месец, а бебето трябва да се роди през февруари.

Четете още: Кланът Кардашиян в очакване на три бебета