Автор
Woman.bg

Визията на Мелания - ефектно решение или моден гаф?

Днес обръщаме поглед към първата дама на САЩ – Мелания Тръмп, и по-конкретно към тоалет, който тя показа преди броени дни.

Източноевропейката е известна с добрия си стил на обличане, умело комбиниращ в едно ефектно излъчване и елегантна нотка. Тя на няколко пъти е била негативно коментирана заради баснословните цени на тоалетите си, припомняме ви скандала с палтото за 90 000 лева, но никога заради липса на стил.

Е, изглежда за всичко си има първи път, защото последната визия на Мелания си навлече сериозна критика от страна на модните асове, които я определиха като меко казано несполучлива.

Модните експерти не пожалиха Мелания заради бляскава рокля с розов цвят и флорални декорации, която струва повече от 5000 долара. Според тях дреха с толкова пищен дизайн, характеризиращ се с множество пайети, не подхожда на първа дама. Като неподходяща бе посочена и кройката на тоалета, която видимо не ласкае фигурата на Мелания, а даже напротив - създава илюзията, че първата дама има коремче и обемен ханш.

Интересно ни е да разберем – на вас харесва ли ви изборът на госпожа Тръмп?

View post on Instagram