Днес отново ще обърнем поглед към живота на първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, но от един по-различен ъгъл. Ще ви разкажем за нея като любяща майка, която не пропуска нито миг от живота на малкия си син Барън. Ето 11 факта, които със сигурност не сте знаели за Мелания като родител.

1. Тя е водещата фигура

Едва ли ще ви изненадаме, като ви разкрием, че Доналд Тръмп няма възможност да бъде винаги до децата си и да наблюдава всеки етап от растежа им. Но в замяна на това Мелания е поела всички грижи за сина си. През 2015 г. тя сподели в интервю, че тя е единственият човек, който е сменял памперсите на детето си. Доналд не го е направил нито веднъж, но тя няма против да е така. Според нея ролите им са разпределени справедливо.



2. Тя поддържа идеален баланс между майчинството и работата

Мелания бе категорична, че няма да поддържа бизнеса си с бижута, преди Барън да тръгне на училище. „Аз съм майка на пълен работен ден, това е най-важната професия за мен. Ще продължа работните си срещи и ангажиментите си, едва когато синът ми тръгне на училище“, разкри Мелания в интервю.

3. Тя вярва, че детето има право на грешки

„Мисля, че трябва да даваме възможност на децата си да грешат, за да могат да се учат от собствения си опит. Грешките им дават криле, благодарение на които те един ден, като пораснат, ще могат да летят“, споделя красавицата.

4.Барън учи три езика още от раждането си

През 2009 г. Мелания гордо заяви, че Барън говори три езика – английски, френски и словенски. Днес той вече владее безупречно родния език на майка си и говори свободно с баба си и дядо си на словенски.



5. Тя събужда креативната страна на сина си

Мелания винаги е окуражавала Барън да бъде креативен и да развива въображението си. Преди време тя сподели, че синът й има афинитет към рисуването и тя напълно подкрепя това той да „украсява“ стените в стаята си за игра.

6. Мелания е защитник на децата

Още преди да стане първа дама, красавицата членува в няколко благотворителни организации за деца.

7. Барън й е напълно достатъчен

Когато бе попитана в интервю дали желае да има повече деца, Мелания отговори: „Не казвам, че не е възможно, но в момента всекидневието ми е натоварено. Много съм щастлива с двете ми момчета и всичките ми грижи и време отиват за тях – Доналд и Барън.“



8 .Маже Барън с хайвер след къпане

Мелания предизвика фурор през 2013 г., когато разкри пред медиите, че използва хайвер, за да поддържа кожата на сина си. Всъщност става дума за масло, което е част от нейната козметична линия и което съдържа хайвер.

9. Барън не разполага само със собствена стая

Наследникът на Тръмп живее прекрасно на собствения си етаж в дома на родителите си.



10. Мелания плаща солидна училищна такса

Образованието на симпатичния Барън не струва никак евтино на майка му, тя редовно заплаща 47 бона, за да може синът й да получи най-доброто.

11. Тя е много добър слушател

„Мисля, че най-важното умение, което трябва да притежава един родител, е да изслушва детето си. Аз постоянно разговарям с Барън и внимателно изслушвам какво го притеснява и какво го вълнува. Само така мога да дам най-правилния съвет. Не му налагам моите възгледи и не му казвам какво да харесва и какво не, искам той да израсне като човек със собствено мнение“, споделя Мелания.

Четете още: 4 важни фрази, които всяко дете има нужда да чува