Автор
Цвета Герчева

"Пълна промяна" в 9-ия месец? Има и смели жени!

Да смениш прическата, да се подложиш на напълно нов стайлинг и да се почувстваш като истинска принцеса, докато си бременна в деветия месец? Възможно ли е да има толкова смели жени? О, да! Ние срещнахме една такава - Ивета Георгиева!

Тя спечели своя шанс за "Пълна промяна", след като се включи в играта на notosgalleries и се оказа сред печелившите. Изживяването си заслужаваше, а Ивета Георгиева се оказа най-усмихнатата, позитивна и неоплакваща се бременна, която сме срещали някога.

И макар да пристигна с едва доловимо притеснение в notosgalleries, страхотните момичета от екипа на Premier успяха да я накарат да релаксира истински, като й предложиха специална терапия за лице и ръце.

Симпатичната Силвия Петкова пък направи погледа й наистина пърхащ, като добави малко косъмчета към миглите й.

Бретон? Защо не? Страхотната Мария Алексидо предложи на Ивета да сменят тотално визията и нашата героиня каза "Да".

И ако си мислите, че в notosgalleris няма дрехи, подходящи за бременни - грешите. След кратка разходка из магазина нашата героиня на "Пълната промяна" се спря на комфортни кецове Converse със златен принт и брокат и стилна черна рокля с дантела на Gaudi.

Гримьорите на Dior пък се погрижиха за естествения вид на Ивета, като й предложиха визия, която напълно подхожда на щастливия момент - лека, нежна и ефирна грим сесия, която буквално ни върна в ерата на натуралната красота.

Мисията "Пълна промяна" в notosgalleries се оказа едно от най-забавните неща, които са й се случвали напоследък, благодаря ви", сподели Ивета на финала на това нестандартно приключение.