Автор
Цвета Герчева

Променят ли се изобщо някога мъжете? Да - в notosgalleries!

Променят ли се изобщо някога мъжете или си остават цял живот такива непоправими същества? Вярно е, ние заради това толкова много ги обичаме, но пък понякога ни се иска просто да сменят нещо в себе си, макар и съвсем малко. Като стилa на обличане например :)

Според американски психолози даже чифт нови чорапи, но правилно подбрани (ние сме фенове на Happy Socks от notosgalleries), могат да внесат настроение и доза комфорт във връзката. И макар да не ни се вярва, една тотална смята на гардероба и на външния вид може да бъде нещото, от което вaшият любим е имал нужда. защото хората просто са същества, които обичат промяната. Убеждаваме се в това в момента, в който се впускаме в инициативата на notosgalleries "Пълна промяна".

След играта, която организирахме съвместно с най-големия мултинбранд магазин у нас, се оказа, че тези, които мечтаят да сменят визията си, са наистина много. А сред щастливците, които получиха шанса за истинско "прераждане" на стила и външния вид, се оказа Михаил Йорданов.

Мишо пристигна напълно готов за своята "пълна промяна" и се остави в ръцете на страхотните професионалисти на notosgalleries, които решиха да добавят щипка шик към ежедневната му визия.

Мария Алексиадо се погрижи за прическата му и му даде няколко съвета как да се грижи за косата си, а страхотните консултанти на Premier накараха Михаил да почувства кожата си сякаш докосната от нежните вълни на Мъртво море с фин пилинг за ръце.

Риза, сако или пуловер? Михаил си избра нов стайлинг с помощта на консултантите на notosgalleries, които дават наистина безценни съвети, когато се чудите как да съчетаете цветове, материи и брандове.

Мишо се спря на тъмен пуловер и риза на Chaps, а за панталони и обувки се довери на Timberland - комбинация, която наистина му отива!

След края на пълната промяна Михаил изглежда наистина тотално променен. Докато го изпращаме от магазина, си говорим за онази глава от "Малкия принц" на Екзюпери, в която ставаше въпрос за един астроном с шалвари и фрак и той с усмивка споделя, че обожава да променя визията си и е много щастлив, че това му се е случило точно в notosgalleries.


Вижте как се случи цялата промяна на Михаил в това видео: